Gerincferdülésért jár pluszpont a felvételinél? (tudásbázis)
Nekem konkrétan baromira nem tetszik ez a hülye rendszer.(Bár nem tudom, pontosan hgy működik most).
Pl. mert vkinek a szülei elváltak. Ha vkinek az anyja papíron egyedülálló, apa fizet tartásdíjat, új, nem hivatalos apuci jó módú, annak nehezebb a helyzete, mint mondjuk az alul fizetett értelmi családból jövő sarjnak? Hát frászt! Ráadásul ma már elég sokan úgy gondolják, hogy a papír fölösleget. Ez a trend bővül, és ezzel is helyeslik. Ami nekem rohadt mindegy, csak ne kelljen már "szégyellnem", hogy nekem már 30 éve házasok a szüleim.
Ha magyar vagyok akkor kevesebb pontot érdemlek. Miért? Én soha nem diszkrimináltam senkit a faji hovatartozásáért, akkor én miért érek a törvény szemében kevesebbet?
A szüleim egyetemet végeztek. Egyikük nagyon nehéz anyagi körülmények közül indult gyerekként, és mégis megcsinálta. Most ezt az ő gyerekein kel megbosszulni?
Ez az egész hülyeség szerintem. Mérjenek mindekit a valós saját teljesítménye alapján, mert ő annyit tud.
Ez sajnos szleng.Használják sokan azt is emberekre hogy bénák...ha pl. ügyetlenek.Én így értelmeztem a hozzászólásában a nyomorékot.Azokra értette, akik ahelyett, hogy tanulnának gerincferdülés okán szeretnének pluszpontokhoz jutni.
Azzal amit Te írsz teljesen egyetértek.
akkor vajon kire? a vakra vagy süketre? mindegy melyik sérültre, fogyatékosra.
biztos munkahelyi ártalom, de erre ugrok
hát mert úgysem látják ha elrontják a hajukat,vagy mi?
basszus...:-(((
Semmi de semmi megdöbbentő nincs rajta, mert az illető tudja, hogy 10 per és vége.
Na látni az ilyen embereket viszonylag gyakran, az már segíthet az empátiában.
...azért a kerekesszékes akadálypálya meg a sötét lakás elég megdöbbentő...
persze sokat számít, hogy ki hogyan áll hozzá.
Mert a tanítónők nincsenek tiszában ezekkel a dolgokkal. A legkönnyebb elküldeni a nevtanba, ami szerintem egy rakás szar, nem foglalkoznak kellő képp a problémával...
A szakértőibe kéne felmérni ezeket a gyerekeket, és a tanítóknak több továbbképzésre járni.
nyilván ez egy kirívó eset. nem az ért. fogyoknak jár elvileg a plusz pont, hanem pl. a mozgássérült, vak, stb.
Az miért nem háborít fel senkit, ha valakinek a szülője 2-ig sem tud számolni, vagy teherbe ejteti magát, annak is annyi pont jár, mint egy nyelvvizsgáért?
ma meg az a trend, hogy a középsúlyosak vannak a kisegítőben,
az enyhe ért. fogyok meg a sima ált. iskolában,
a tanítónők meg azt sem tudják, mit csináljanak
Mert neki is nyomora van, és gondolta megtanulja...
És igen, a gyp képzés katasztrófa, siralom. Sokszor szégyellem, hogy olyanokkal végeztem, akik... Megcsúfolják a szakmát. Viszont az tény, hogy aki jó, annak van csak munkája, az intézmények szelektálnak.
Kőkemény alkalmasságit vezetnék be: piszchológiai és komplett átfogó felvételit.
jaaaa
már a gyp képzés sem a régi
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Olvastátok, hogy az új tervezett munkatörvénykönyv szerint akár terhességi tesztet is lehet kérni a nőktől felvételi idején?
- A gerincferdülésről
- Olvastam, hogy a hátrányos helyzetűek kapnak pluszpontot az egyetemi felvételinél.Mi számít hátrányos helyzetnek?