Gépjármű alkalmassági vizsgálat. Előnyei/buktatói? (tudásbázis)
4. 9e36cbb27b
2010. jan. 30. 17:35
szia
nem erre gondolok, hanem mikor valakinek lejár történetesen a jogsija, menni kell újra orvosira és utána az okmányirodába hogy megújítsák neki.
Én6 éve vizsgáztam B-ből, mivel munkahelyem miatt orvosi szempontjából hivatásosnak számít, így tavaly telt le az 5 évem és 1 éve cserélték a jogsimat.
3. ee50b7c391
2010. jan. 30. 17:30
Gondolom itt a páv-ra gondolsz, éspedig mert 5ször megbuktál. Szerintem jobb ha elfelejted a vezetést és föleg azt hogy taktikázva felkészülve mész a páv-ra mert nem csak a saját de sajnos mások életét is veszélyezteted ha enniy bukás után még volánhoz ülsz.
bocs de ez az igazság.
2. 9e36cbb27b
2010. jan. 30. 17:23
Dolgok, amiket a gépjármű alkalmassági vizsgálatról tudni kell, illetve tapasztalatok legyen az jó vagy rossz.
1. 9e36cbb27b
2010. jan. 30. 17:23
Gépjármű alkalmassági vizsgálat. előnyei/buktatói
További ajánlott fórumok:
- Ha fekete ruhában megyek a pszichológiai alkalmassági vizsgálatra, akkor eltanácsolnak?
- Munkahelyi alkalmassági vizsgálaton gond az inzulinrezisztencia?
- Masszőr képzésbe jelentkezőknek van egészségügyi alkalmassági vizsgálat? Mi számít egészségileg, minek kell feltétlenül rendben lennie?
- Orvosi/egészségügyi alkalmassági vizsgálat ára, ki végezheti?
- Mennyibe kerül most egy orvosi alkalmassági vizsgálat, lejárt jogosítvány esetében?
- Ha elvesztettem az oltási kiskönyvemet, hogyan tudom igazolni az oltásaimat alkalmassági vizsgálathoz?