Orvosi/egészségügyi alkalmassági vizsgálat ára, ki végezheti? (tudásbázis kérdés)
Ezt találtam róla. Budapesten, szemészet,labor,EKG
biztos kell.
A gépjárművezetői alkalmassági vizsgálatért fizetni kell, mivel nem a Tb. által finanszírozott szolgáltatás! Viszont így bármelyik háziorvosi vagy üzemorvosi szolgálatnál elvégeztethetjük.
A vizsgálathoz egy adatlapot kell kitölteni, A vizsgálat szemészeti és általános belgyógyászati vizsgálatból áll (vérnyomás mérés, cukorszint ellenőrzés stb.).
Az alkalmassági díjtétele: 40 éves korig 10 évre érvényes 6300 Ft
40 éves kor felett 5 évre érvényes 4000 Ft
beutalókat? nem csak ő vizsgál meg, külön menni kell ide-oda?
Ez nem túl jó hír:(
De persze köszi a hsz-t:))
Mennyibe kerül ma egy egészségügyi alk. vizsg. jogsihoz? És csak a háziorvos végezheti, vagy máshol is megcsinálják?
Fontos lenne!!!
További ajánlott fórumok:
- Ha fekete ruhában megyek a pszichológiai alkalmassági vizsgálatra, akkor eltanácsolnak?
- Munkahelyi alkalmassági vizsgálaton gond az inzulinrezisztencia?
- Masszőr képzésbe jelentkezőknek van egészségügyi alkalmassági vizsgálat? Mi számít egészségileg, minek kell feltétlenül rendben lennie?
- Mennyibe kerül most egy orvosi alkalmassági vizsgálat, lejárt jogosítvány esetében?
- Ha elvesztettem az oltási kiskönyvemet, hogyan tudom igazolni az oltásaimat alkalmassági vizsgálathoz?
- Meg tudnátok mondani mennyit kell fizetni a jogosítványhoz szükséges alkalmassági vizsgálatért?