Gáztűzhelyekről várnék véleményeket! (beszélgetés)
Szia!
Whirlpool inox villanyos sütőm van,nagyon elégedett vagyok vele.Persze ezt már 6 éve használom:)
A lap része gázos,szintén inoxos.
a modern, és olcsó kategóriás gázsütőkkel nincs a családban jó tapasztalat, a 20-25 éves gáztűzhelyek sokkal egyenletesebben sütötték a sütiket. Pl. piskótát szinte lehetetlen jót sütni egy olcsóbb modern gáztűzhely sütőjében.
ha és ha elektromos sütő mellett döntötök, mindenképp hőlégkeveréses.
Láttam most neten ilyen márkájúakat, de nem ismertem eddig. Nekem Gorenje van, és nagyon szeretem, szóval akkor rossz nem lehet:)
A kombin még nem gondolkodtam...Anyának rá van kötve a vezetékes gázra a tűzhely, szerintem ezért szeretne csak gázt, és egyedül él, tehát nem sokat süt-főz...így azt hiszem, az a legjobb mégis.
Köszi a választ:)
ha anyukád szeret és tud süteményeket sütni, és szokott is, én a kombi tűzhelyre esküszöm (villany sütő)
sokkal könnyebb és kezelhetőbb beállítani a hőfokot, időtartamot, stb.
ha bonyolult neki a digitális kijelzős programozható, az se gond, mert ezeket mind lehet anélkül is használni, ill. vásároni isnémelyiket.
Nekem a MORA kombi tűzhely nagyon bejött.
nagy tepsiket adtak hozzá, és hátul van a legnagyobb lángja,nem kell átnyúkálni a nagy fazékon ha többféle fő egyszerre.
árban jóval kedvezőbb mint némely ismertebb márka,és ez úgy tudom a Gorenje tulajdona.
Sziasztok!
Anyukám szeretné lecserélni a sok éves gáztűzhelyét (talán én jobban szeretném ha lecserélné:) de Nekem villany van, és szeretnék véleményeket, melyik márkát javasoljátok, milyen típust ami árban sem túl sok.
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tisztítjátok, és mivel a gáztűzhely fekete rácsát, amin az edények vannak?
- Fekete gáztűzhelyet hogyan tisztítjátok?
- Alsósütésű gáztűzhelyben hogyan tudok kenyeret sütni?
- Mi lehet a gáztűzhely sütő részének a baja?
- Gyermekbiztonsági eszközöket keresek! 50 cm széles gáztűzhelyre szeretnék magasítót, tudja valaki hol lehet ilyet beszerezni?
- Mik a vélemények az Orion típusú gáztűzhelyről?