Galyasági finom falatok recept
A Galyasági finom falatok hozzávalói:40 dkg erdei gomba
30 dkg marhanyelv
60 dkg szűzpecsenye
15 dkg
füstölt szalonna
só
őrölt bors
8 db
közepes burgonya tisztítva
kettévágva
pirospaprika
petrezselyemzöld
paprikakrém
8 db vékony szelet füstölt
húsos szalonna
30 dkg zöldborsó.
A Galyasági finom falatok elkészítési módja:
A szalonnát felkockázzuk, zsírját kisütjük, majd ebben megpároljuk a szűzpecsenyét ésa felszeletelt marhanyelvet. Enyhén sózzuk, borsozzuk zöldpetrezselyemmel megszórjuk, majd ha megpuhult a hús hozzáadjuk a feldarabolt gombát és a zöldborsót is és együtt pároljuk Után ízesítjük paprikakrémmel és készre főzzük. Körettnek parázson sült burgonyát kínálunk. A burgonyát kettévágjuk, belsejét kivájjuk és kevés tölteléket is rárakva szalonna szeletekkel beburkoljuk, alufóliában parázson megsütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2013. jún. 2. 17:36
A galyasági finom falatok elkészítési módja és hozzávalói.