Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Galyasági csusza betyárosan recept

Galyasági csusza betyárosan recept

Elkészítési idő 60 perc

A Galyasági csusza betyárosan hozzávalói:
10 dkg. füstölt szalonna
20 dkg. füstölt kolbász,
1 közepes fej vöröshagyma,
40 dkg. csuszatészta,
só,
15 dkg. tehéntúró,
2 evőkanál tejfel,
l db. csöves erős paprika,
1 db. zöldpaprika,
1 szem paradicsom,
3-4 szál petrezselyemzöld,


A Galyasági csusza betyárosan elkészítési módja:
A kockára vágott füstölt szalonnát feltesszük tűzre és ha félig megpirult hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és a karikára vágott füstölt kolbászt a finoman felkarikázott erős paprikával és zöldpaprika hasonlóképen felkarikázott felével.Jól átpiritjuk. Közben enyhén sós vízben a csuszatésztát kifőzzük, hozzáadjuk a morzsolt tehéntúrót és az egészet a kissé visszahűtött kolbászos keverékkel leöntjük, összekeverjük. Tálaláskor a finoman felszeletelt paradicsommal, a zöldpaprika maradékával, tejfellel és petrezselyemmel díszítjük.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A galyasági csusza betyárosan elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook