Ez egy példa volt, igazából én itt segítséget kértem, nem tanácsot. Nekem teljesen megfelel ez a munka. Neked valszeg nem de te mást csinálsz. Nem vagyok ügyi-fogyi tudom mi ,hogy ménnyiért mozog és nem vagyok kíváncsi mások habisztijére. Nem fogok egy nyilvános fórumon belemenni az anyagi ügyeim részletezésében illetve azt hogy lehülyézzenek mert más azt hiszi ő a sztár! Nekem jó ez, de én nem is munkát (meg tanácsot) hanem autót keresek! De köszönöm szépen az eddigi leszóló hozzászólásaidat! Szia!
Itt pesten jelenleg egy 6 rakos autóval nagyon jónak számít! Nem tudom mennyit kapnak a 7.5 esek de erre ez még jónak számít főleg ha súlyra nem sok...
ember pont ez az! Hogy ha egy rosszabb napról beszélek öszz-vissz kapok rá 14 ezret amiből hogy fizetném ki a speditőrt? Persze vannak jobb napok de ezzel csak a munkámat adnám oda másnak és nem én keresek rajta.... Így sem kell sofőrt fizetnem mert magamnak dolgozok...
Nem érné meg... nem jutna rajta annyi hogy nekem is maradjon és a speditőrnek is meg legyen rajta a pénze. Vannak most is fent neten autók bőséggel de java része eladó, megkérdeztünk többet is de mindenki inkább eladni szeretné mint bérbe adni. Tehát szabadulna tőle... A hitelátvállalósak is javarészt szeretnének némi (átlag fél millát) pénzt kapni azon felül hogy átvállalod.. Szóval reménykedem még erőteljesen hogy van aki nem akar megválni az autójától de neki így csak deficites...
De eddig is "bér" autó volt alattunk.. a félre értés elkerülése érdekében, mi nem a saját árunkat szállítjuk hanem egy logisztikai központból szállítottunk ki. szóval tudnék oda munkát is de csak annak akinek esetleg több autója van és adna nekünk is egyet...
Olyan is érdekel ami esetleg hitelátvállalós. Lécci ha tudtok valamit írjatok. Más oldalakon szinte mindenki eladni akarja és sajnos jelenleg ezt nem tudjuk megoldani. az autó pedig s.o.s.-ben kellene.
Olyan fuvarozót, vagy teherautó tulajt keresek aki bérbe tudna adni reális áron, hosszú távon az autóját. Sajnos kiesett alólunk a teherautónk, és így nem tudjuk a munkát vállalni, ami pedig lenne! Sőt ha olyan lenne akinek több autója is van, de munkája nincs rá, tudok rá munkát. Minden megoldás érdekelne!