Hogy hívják azt a hálót, amivel a teherautók platójának tetejét fogatják le, hogy menet közben ne potyogjon le róla a cucc? (tudásbázis)
Ez egyre "jobb"... Már igazán nem tudom, mit írjak bele. :D
Köszönöm, hogy segíteni próbáltok! :)
Na, akkor inkább leírom, mit akarunk makogni abban a katalógusban.
Szóval van ez a háló, amit ugye rögzíteni kell a konténerhez.
És azt kéne írnom "katalógusnyelven", hogy azok a horgok alapfelszereltségként rajta vannak a konténereken, amikhez ezt a hálót rögzíteni lehet.
Most épp a "konténerháló-horog" megnevezést használom benne.
De ez a háló is ponyvának minősül?
Szerintem egy háló és egy ponyva nem ugyanaz. :)
Mert a ponyvakötél az az, amivel a ponyvát a
kampókhoz erősítik.
Jajj, köszi, ilyen mélységben nem érdekel a téma. :)
Az van, hogy osztrák hivatalos fordítóiroda lefordított egy prospektust németről magyarra, és most azt javítom. :)
Ezt a hálót meg elnevezték ponyvakötélnek. :)
safetruck.net-mex .hu
ezt nézd meg
Sosem láttam még ilyet közelről, így azt sem tudtam pontosan, mit keresek. :)
A legközelebbi "ismeretségem" ezzel a hálóval az volt, mikor az előttünk haladó teherautón láttam. :)
Végül mégsem ez kellett nekünk, de az általad belinkelt oldalon megtaláltam, konténerháló néven, amit igazából kerestünk.
Mondom én, hogy nem értek hozzá... Fene se gondolta, hogy ennyiféle háló van. :D
Köszi, de kifejezetten a háló neve kellene... Az, amit pl. a farönkökhöz, vagy a bontási törmeélkhez alkalmaznak.
Kezd úgy festeni, mintha baromira értenék a témához, pedig nem is. :)
További ajánlott fórumok:
- Autó, teherautó vagy motormárkák ABC-ben
- Női sofőrök teherautó/kamion mögött
- Fuvarozók, teherautó tulajok segítsetek!
- Mit csinálnak a lomtalanításkor nem elhordott cuccokkal, amit a teherautó visz el végül?
- Meg lehet valahol nézni a teherautók úttilalmait? Vagy tudja valaki esetleg, hogy hétvégente hogy van?