Futok egy nős férfi után. Mi lehet a bajom? Társfüggőség, kényszeresség? (beszélgetés)
meg tudom érteni amit át érzel de nem szabad fel adni és tovább kell keresni aki később a lelkitársad lesz!
És magadért fog szeretni és te hibáiddal összevéve fog kiállni melleted!
Eddig jòl èreztem magam tőle, ha ìrhattam neki ès vàlaszolt. De màr nem! Talàn mert kezdem megèrteni, hogy ez nem normàlis, amit csinàlok ès kezdem felfogni, hogy ő màr semmit nem akar tőlem.
Egyszer azt mondta, hogy neki nagyon fontos, hogy mit gondolnak ròla a nők. Nem csak én. Fontos neki, hogy a recepciòs (csinos) hölgyek vagy a többi munkatàrsa vagy én mit gondolunk ròla. Talàn csak azèrt vàlaszol nekem, mert nem akarja, hogy haragudjak rà.
Nem szeretnélek megbántani, de magadnak sem vallod be az igazságot.
Írsz neki és nem nem hitted, hogy válaszol, hanem reméled, hogy válaszol.
Bármilyen áron, akár ilyen apró dolgok kapcsán is, de kapcsolatban szeretnél maradni vele.Teljesen feleslegesen és ezzel csak magadat kínzod, mert kettōtök közül csak te szenvedsz.
Amíg magadat is áltatod, nem tudod lezárni, szerintem.
Közhelyes lesz, de hinni tudod hol kell..
Egyébiránt csak arra van ráhatásod, amit te magad teszel, amit más tesz, amit más érez, arra az égegyadta világon semmi! Ha ezt felfogod végre, akkor menni fog. Ez egy játszma, amit nem akartok befejezni legalábbis ténylegesen nem. Minden válasz, minden életjel egy remény, és Te ebbe kapaszkodsz kétségbeesetten.
Na.. sok sikert, hogy ez megváltozzon!
Igazad van! Menthetetlen vagyok! 😒
Azt hittem màr nem fog válaszolni, ùgy tünt jó megoldàs ìgy lezàrni. Mi a francèrt vàlaszol mindig vissza? Minek kèrdezi, hogy vagyok?
Egy hónapja te kezdeményezel. Látod az Instán, hogy más városban van.
Add már össze az egyet meg egyet! Ott is felszedett egy ilyen libát és most azt hülyíti.
De te nem is akarod ezt abbahagyni, te nem szerelmes vagy, hanem simán csak birtokolni akarsz.
Menj orvoshoz!
Hát.. egyáltalán nem.
Olvass utána, gyógyulni úgy lehet, ha az ember megtanul egyedül (is) boldog lenni. Pasi, szex, egósimogatás, stb nélkül is.. Na utána majd jön aminek jönnie kell. Eh lehet hosszú folyamat is, de amíg önmagadat nem szereted eléggé, tök feleslegesen mész bele energia és lélekrabló kapcsolatokba, Te sem fogsz adni senkinek semmit sem, és nyilván nem is kapsz!
Küldök 3 dalt, ezeken sírhatsz, új erőre kaphatsz , megvilágosodhatsz a jövőre vonatkozóan, hogy szárnyaid legyenek . Ez a kapcsolat szép volt, jó volt, de ennyi. Nem lehet többet belelátni, a jövőt meg főleg nem lehet vele tervezni. Nekem a Stockholm szindróma is belibbent, amiben az elrablóját, bántalmazóját isteníti a megfélemlített ember. Itt ha fizikai nem is volt de lelki mindenképpen és mentegeted pedig nem érdemli meg. Fel a fejjel és csakis előre nézz. Rajzolj le egy mérleget és tedd bele a serpenyőkbe a pozitív illetve a másikba a negatív dolgokat. Ez már egy előre lépés ha ezeket meg tudod határozni. Segít objektivizálni a folyamatot , amiket mi látunk de neked még az érzelmek torzítanak. Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Vannak kényszeres cselekvéseid/kényszeres gondolataid? 1.
- Eszel-e kényszeresen ha feszült ideges stresszes vagy?
- Miért használják a Hoxát a férfiak? Tudtommal ez egy női oldal...egyre többel futok össze és kicsit furcsa.
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Van megoldás a kényszerevésre? avagy Hova tüntetek kényszerevők?
- Vannak kényszeres cselekvéseid, kényszeres gondolataid? 3.