Futás a szabadban (beszélgetés)
Sziasztok!
Ki hol fut helyileg?
Igen, újra félmaraton. Nem, "csak" a 30 km volt meg. Jövőre Londonban a terv a maraton. Mert egyik hoxás futós barátnőnk kiköltözik Angliába a párjával. Jó lesz együtt futni ott.
Nagyon jó időt mentél, nekem is a célom 2 óra alá menni, de a te időddel is kiegyeznék.
36 perc az már jóó :) nemsokára jöhet a 10 km majd újra a félmaraton :) ugye Te már futottál maratont is, ha jól emlékszem? :)
2:06 lett az időm, lassan örülnék már ha 2 óra alá tudnám vinni, remélem a következőn sikerül :) azért nem voltam eléggé edzett most, mert 3 napig úgy fájtak a lábaim... húhhh.
Szia, igen, elkezdtem én is a futást, ebben a szép időben jobban megy. Kétnaponta futok, 2 percekkel növelem az időt, 20 percről indultam, már 36 perc futásnál járok, kemény a visszaszokás.
Vivicittán voltál? Milyen az időeredményed?
sziasztok :)))
Húú milyen jóó idő van mostanság már, remélem mindenki fut szorgalmasan :)))
Már túl vagyok az idei első félmaratonomon, megtapasztalva milyen szélbe futni :)
az nem baj ha lassúnak érzed, (ha nekem gyors is) így fejlődsz majd! 20 km 2 óra alatt..majd sikerül az is!!
a végzettségeket hagyjuk, én végzek és megyek fel sztem Pestre szerencsét próbálni.:(
Jótt tett a lábamnak a pihenés, tegnap több mint 5000 méter lement, tudnék én futni, csak pár hete kicsit becsípődtem és erőltettem....
Szerintem sosincs hideg....:)
Köszi, pedig én lassúnak érzem. Az lenne a jó tempó, amikor a félmaraton 2 óra alatt lenne, de nem sikerül..
hát nekem sem az első végzettségem lesz....
Lesérülve? akkor nem szabad futni, pihentetni kell, még rendbe jön!!
Csak elindulni van hideg utána belejön az ember!!
ez szép. én kb 40 perc alatt futom le az 5 km-t, bár kicsit lesérülve, igaz...
gondoltam, hogy azért vagy levelezős, csak próbáltalak felvidítani, hogy ha nincs munka legalább foglalkozhat az ember magával...hasonlóan vagyunk, én csak reménykedem hogy a suli után nagyobb esélyem lesz, immár az xedik végzettségemmel....
Epermanóka - hideg ellen lehet tenni, meleg ellen nem:):)szóval rajta, 5-kor én is húzok!(ezt egy sarkkutatós könyvben olvastam:):)
hát lányok, egyre inkább érik bennem a gondolat, hogy nem várok tovább, és indulok futni!
csak ne lenne ilyen hideg!!
8 km 50p 41mp alatt :) meg tornáztam rékára 20p hasat! Most is jó lenne mozogni de sok az elintéznivalóm, nem tudom délután be tudom-e majd szorítani.
Pont azért vagyok levelezős hogy mellette tudjak dolgozni, de sajnos már 3/4 éve próbálkozom elhelyezkedni... lassan már minden területre beadtam!!
ügyi :) hú tényleg jó korán keltél. Nekem ma délelőttre van betervezve a futás olyan 11 fele, addigra már süt a nap :) mára nincs túl sok terv!
Én már csak levelezőn tanulok,de sajnos munkám nekem sincs még... :(
11 és fél kilométer - itt mindenkit irigylek, ti motiváltok, és a fogyimban meg a következő hónapra gondolok mindig!
tavasszal nehéz (nekem) nem bicajra ülni, és az is olyan jó érzés, hogy nem érzel semmi izomfájdalmat
hát akkor cycling girlz cycling! :)
köszönöm miel77 amit írtál:)
Szia! Ó bocsi el is felejtettem ránézni hogy van-e naplód, mostanában olyan kevés időm van olvasásra. Na de most bepótoltam, végig néztem a Tied is :) tényleg jó sokat mozogsz, pont az járt az eszembe mostanság milyen jó lenne egy bicaj a futás mellé, és heti egyszer-egyszer egy kb. 30 km-es táv letekerése :)))
Gratula a fogyidhoz :) ügyes vagy :) bárcsak én is vennék magamon nagyobb erőt hogy peregjenek le a kilók!!
Sziasztok!
a teremben azért lehet más, mert ott állíthatod a dőlésszöget, nem mint az Alföldön:):) én ezekkel rendszeresen elszórakozgatok, mint egy ovis.
Ligetben még nem futottam, jó/szép lehet arra, majd egyszer kipróbálom, csak nem arra laktam régen.
Velem megtörtént ez a fáradság....igaz, egy ponton fáj csak, de már teremben is csak erőltetett hegymenetben gyorsgyalogoltam, kicsit pihentetem a futást. Átálltam a bicajra-falva-Szeged közt (Zsombó-Szatymaz-Dorozsma fele) járok be, olyan kellemes 25-30 km...(meg se kottyan:D:D)
hát látom, nem nézed a naplóm miel77....én is mozgok futáson kívül:)
További ajánlott fórumok:
- Szex a szabadban?
- Szeretkeznél majd a szabadban, ha jobb idő lesz?
- Bográcsolás, grillezés, szalonnasütés, szabadban...
- Te mennyit fizetnél a szabadban, kukoricán és búzán etetett tyúk tojásért?
- Kedves Hoxások, tudna nekem valaki ajánlani jó kis zsírégető tornát? Ami otthon vagy szabadban végezhető.
- Tacskó télen a szabadban - hogyan?