Füstöltsajt-leves recept
A Füstöltsajt-leves hozzávalói:20 dkg füstölt sajt,
1 fej finomra vágott hagyma,
2 evőkanálnyi bazsalikom,
1 liter tej,
4 evőkanál keményítő,
rozskenyér,
2 evőkanál olívaolaj.
A Füstöltsajt-leves elkészítési módja:
Az olívaolajban megpirítjuk a finomra vágott hagymát és bazsalikomot, felengedjük tejjel, hozzáadjuk a reszelt füstölt sajtot, majd megkóstoljuk, és ha szükséges, utóízesítjük sóval és bazsalikommal. Keményítős habarással sűrítjük, tálalásnál pirított kenyér kockát adunk a leveshez.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2009. ápr. 16. 09:20
A füstöltsajt-leves elkészítési módja és hozzávalói.