Mindenképp menj el az sztk sebészetre. Nem kell beutaló, és ott kérj tanácsot, hogy hova menj.
Nálunk, dolgozik plasztikai sebész is, és pl. a fiamnak a szemöldök felrepedéseit, mindig ő varrta, hogy ne maradjon nagy heg.
Hátha!
Jó lett volna, ha akkor mész el dokihoz, amikor a kisgyerek megrántotta, mert akkor tuti, hogy ingyen összevarrták volna. Gondolom nem lehet túl magas az ára.
Tévedtem!
Nem túl olcsó. Keress rá!
Fülcimpa hasadék (füllyuk összevarrás) kétoldali: 80-150.000 Ft egyoldali 50-100.000 Ft
Ha tényleg olyan nagy, hogy varrni kell, szerintem azt egy plasztikai sebész helyi érzéstelenítésben simán megcsinálja neked. Nyilván kerül valamibe, de na. Mégiscsak a fejed rondítja. Én megcsináltatnám. Sok sikert.
Ismerősömét összevarrták a sebészeten, de neki tényleg kettévált, amikor kisgyerek beleakasztotta ujját a karika fülbevalóba. Az helyreállító plasztika.
Gondolom nem friss füllyuk, és a nehéz fülbevaló miatt megnyúlt. Az már nem nő össze. Bár a TB-re összevarráshoz azért elég naívnak kell lenni, hacsak nincs egy csókos sebésze. Mondjuk lehet fültágítóról beszél, az meg valóban ocsmány, ha nincs benni. Igaz, ha benne van akkor is :DD