Mit lehet tenni kisebesedett füllyukkal? (tudásbázis kérdés)
Grapefruit kivonat. Nem gyógyszer, természetes anyag, nem bántja a bőr flóráját. Van is erre egy topic, hogy mi mindenre jó még. Én a helyedben tetránt és társait nem használnám!
Igaz, szinte azonnal elmúlik a seb, de ha nem használod őket, a fülbevalót viszont igen, visszajön a seb és ráadásul ezek a szerek gyengítik az immunrendszert, egyszercsak ott leszel, hogy allergiás lettél és nem tudod, miért!
régen volt az ebrymicin, sajna már nincs- pikk-pakkra elmúlt tőle. mitől van,fémérzékeny vagy?
Én igen, nikkelre biztosan, de még nem szántam rá magam allergia vizsgálatra.
sziasztok!
nekem a szemöldökömben van piercing (orvosi fém), nyáron csináltattam, akkor 70%-os alkohollal kenegettem 1,1-5 hétig, nem váladékozott utána már egyáltalán, ekkor abbahagytam. Aztán kb 1 hónapja egy nagyobb buliban eléggé becsípett állapotban barátnőmmel a tánctéren tomboltunk, ekkor belekaphatott vagy valami hasonló (nem éreztem/nem emlékszem). Másnap reggel láttam, hogy kicsit véres mindkét vége körül, azóta szintén alkohollal kenem minden nap, de zuhanyzás után még most is váladékozik/néha picit gennyes. Folytassam alkohollal vagy mit csináljak szerintetek?
Ja, mégeggy...
MIkor a köldök piercingem körül tiszta seb és gyulladt volt én Hydrogen Peroxid-dal mostam mindig ki, ez kihabozza a bacika ,majd utána Kentem be krémmel.
Nem tudom otthon lehet ezt venni, mert én akkor még kórházban dolgoztam mint ápolónő és onnan kaptam. Ezzel fertőtlenitik a betegek sebeit is.Szuper szer!
Hátha lehet kapni gyógyszertárban...érdemes rákérdezni!
Én is a már említetteket használom, ha ilyen gondom van: gyógyszertári alkohol, Tetran, Clorocid.
Szerintem jók.
A Tetran nevű kenőcs jó rá.
Füllyukasztáskor is ezt ajánlják.
Szia!
Biztos nem tiszta ezüst... Nehéz fémekkel vegyítik, hogy a korrodációt csökkentsék, és könnyebben lehessen vele dolgozni, így viszont, aki érzékeny a nehéz fémekre, annak ez kész kín :((((.
Vegyél orvosi fémből készült füllbevalót, piercinges helyen használják ezt a fémet. Meggyógyul a füled, aztán lehet tiszta ezüstöt szoktatni bele.
Ne így tedd: nem venni ki és megvárni, míg elfogadja a szervezet az ezüstöt... én ezt tettem, igaz két hét pokol volt, de azóta nincs az a fém-bizsu-műanyag, amit ne bírna a fülem. De nem javaslom, mert lehet nem éppen egészséges, dehát tizen évesen beszélhetett az anyum nekem...
Csodaszer - kence. Sebalkohol. A piercingemet is avval kellett kezelni, ami porcban van a fülemben. Forgatni és miegymás, folyton belement a sebbe is az alkohol, nem éppen leányálom, de így nem fertőződött el a seb. Persze csíp, mint állat, de meggyógyult tőle a füllcsim :). Sőt a porcos szűrás is hamarabb meggyógyult és alakult ki bőr a lukban is :). Gondolom a füllsebekre ez ok, mint gyógyír.
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni a körömgomba ellen?
- Mit lehet tenni kancsalság ellen?:(
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Ha vettünk egy lakást, de olyan sok a hitel, hogy nem bírjuk fizetni, mit lehet tenni?
- Túlzott stresszes izzadás! Mit lehet ellene tenni?
- Nyelven lévő kisebesedésre mit lehet használni?