Fülgyulladásra tudtok valamit? (beszélgetés)
Piros. Lassan 20 éve megvan, még egyszer sem cseréltem benne izzót. Minden évben használom úgy két alkalommal/két problémára egy 10 percig.
Ilyet nem irnak fel unalomból.
Neked vakami komoly bajod van. Használd úgy, ahogy az orvos modta!
Ahogy engem félre diagnosztizáltak délután, és éjjel felszakadt mindkét dobhártyám :P Utána egy csomoszor volt begyulladva. A hallás vizsgálatokon azóta is jól szereplek (masas, mély). Énekelni, hangszeren játszani jól tudtam, de nem biztos, hogy a D-T, G-K-T hangokat jól értelmezem. Meg a V is belekeveredik.
Ha nem nyitottam ki a könyvet, sok marhaságot írtam, mert azt írtam, amit hallottam.
Ezért írtam első lépésnek a dokit.
Senki nem varázsol vissza egy kiszakadt dobhártyát.
Kövirózsa belecseppenteni.
Meleg só
Az infralámpa a Nap élettani hatásait utánozza, a vörös fény pedig köztudottan fertőtlenítő, roboláló hatású.
Fülgyulladás
"Gyakran felmerül kisgyerekes szülőkben, hogy a makacs, folyton visszatérő középfülgyulladás miatt infralámpával kúrálják ki a gyermeket. Az infralámpa kétségkívül jó szolgálatot tehet, de fontos tudni, hogy elsősorban kiegészítő terápiaként alkalmazható! Viszont serkenti a szervezet öngyógyító folyamatait, és megkönnyítheti a váladék távozását a füljáratokból is.
A fülgyulladás esetében lényeges, hogy száraz terápiát alkalmazzunk (ezért lehet hasznos a meleg sópárna is). Elsősorban kisgyermekek számára lehet különösen hatásos az infralámpával történő kezelés, mert az ő esetükben a járatok szűkössége miatt a váladék pang, megreked, valamint a szövetek még lazábbak, így a gyulladás komolyabb elzáródásokat okozhat, mindez pedig súlyosabb mértékű gyulladáshoz vezet. Az életkor előrehaladtával a váladékürülés könnyebbé válik, a füljáratok átjárhatóbbak, de természetesen felnőtt korban előforduló fülgyulladásra is jótékony hatással bírhat a lokális hőkezelés."
Ha meg van fázva az ember akkor is gyulladásban van a szervezet és infrázni szoktak.
Nem mellesleg én így gyógyultam ki a makacs fülgyulladásból (huzatot kaptam), majdnem egy hónapig tartott, szinte mindent kipróbáltam!
Náluk állandó kellék a teraszon egy cserépben. Nem csak fülfájásra, sok egyébre is használjuk.
Ezen kívül a bioptron lámpát ajánlanám, a zöld szűrővel, nekem az is szokott segíteni.
Valszeg hallójárat gyulladásod van, kb 2 hétig nagyon fog fájni!
Házidoki tud írni Duoxal cseppet, az elég jó, illetve van vénynélküli ami nem antib.-s, az Otipax, gyulladás csökkentő és fájdalomcsillapító.
Rendben. Attól még, hogy nektek nem használt, másnál működhet.
Nem azt írtam, hogy biztos ez lesz a megoldás, csak saját tapasztalat alapján ajánlottam. Viszont ahogy olvasom a hozzászólásokat, utánam már többen említették a kövirózsát is.
De miért csattantál fel ennyire? Nem használt. Kijelentő mondat. Négy felkiáltójel nélkül is értettem. 🙂
További ajánlott fórumok:
- Volt már itt valakinek fülgyulladása? Ha igen, milyek voltak a tünetek, mit szedett és mennyi ideig tartott a gyógyulás? Minden érdekelne
- Tapasztalataitok szerint, ha láz nélkül van egyszerre mandulagyulladása, fülgyulladása és arcüreggyulladása egy 4 éves gyermeknek, akkor...?
- Hogyan használjuk az infralámpát fülgyulladásnál?
- Arcüreggyulladással, illetve fülgyulladással lehet levegőzni?
- Akut fülgyulladás
- Félrediagnosztizált fülgyulladás gyereknél!