Hogyan használjuk az infralámpát fülgyulladásnál? (tudásbázis)
Szia Kleo.
Mi rendszeressen használunk mindkét kisfiammal infralámpát ha szükséges. Olyankor az ölembe veszem és együtt ülünk az infra elé. Közbe mesélünk de már olyan is volt, hogy ragtapasszal leragasztott napszemüveget tettem közbe a szemére, mert az nem túl jó ha belenéz az infra fénybe. Persze csak ha tűri. Kb 50cm-re kell ülni az infrától de ha azt melegnek érzed távolabb egy kicsit, ami még elviselhető. Persze ha a fülével van gond akkor a fülét lámpázzátok, de nagyon jó akkor is ha folyik az orra. Naponta 3-szor kéne 10 percet de ha csak 5-öt bír az is valami és nagyon fontos, hogy utána melegben tartsd, semmiképpen ne menjen levegőre, sőt még sapit is adhatsz rá. Az igazat megvallva én főként lefekvés elött szoktam használni, mert utána úgyis bebújik az ágyba és melegbe van. Remélem még nem késő a tanács és mihamarabb meg gyógyul a kisfiad.
Üdv, rubynt.
További ajánlott fórumok:
- Egy nap folyamán, mely szavakat használjuk leggyakrabban?
- Milyen kozmetikumokat használjunk mitesszerek, zsíros bőr ellen?
- Van kézi masszírozóm, aminek infralámpa a másik oldala. Használhatom a fájó fülemre és mennyi ideig? Mit kell fájó fülre alkalmazni?
- Hogyan használjuk német nyelvben a névelőket?
- Volt valakinek mandulagyulladásos gyereke Angliában? Hogyan gyógyult meg? Mit használjunk? S.O.S.
- Hogyan infralámpázzak, egy 2, 5 éves gyermekkel?