Fülakupunktúráról van valakinek tapasztalata? Fogyásra gondolok elsősorban! :) (tudásbázis)
nem saját-bocs, de 4 ismerős próbálta-nem jött be.
Ami bejött: akaraterő.
Én is jártam a Jászai Mari térre még évekkel ezelőtt.
30 000.- Ft volt 10 alkalom, plusz 1000.- Ft körül volt egy "receptes könyvük", azt is megvettem még. A lényege az volt, hogy naponta 600 kalóriát lehet elfogyasztani, tehát tényleg nagyon keveset ehetsz. Arra már nem emlékszem, hogy folyton éhes voltam-e, de ha igen, akkor biztos volt valami, amivel el lehetett múlasztani... mondjuk zöldségleves.
Egy héten max. 2x lehetett menni, 20-30 percig voltak a fülemben a tűk, azt hiszem 4-5db/oldal. Tornázni pedig nem volt szabad - arra már nem elég a 600 kalória naponta!
Én majdnem 10 kilót fogytam vele, mivel elég túlsúlyos voltam akkor is... Nem emlékszem... 80-90kg?...
Persze ha 600 kalóriát eszel, szerintem egyébként is lefogysz, lehetetlen, hogy nem, viszont tiszta felesleges, mert ahogy visszatérsz a rendes étkezésre - és itt nem a zabálásra gondolok - visszajön, még több, mint amit leadtál.
Úgyhogy miután már én is mindenfélét kipróbáltam, tényleg csak az életmódváltás van hátra. És már biztos vagyok benne, hogy csak ez lehet a végleges megoldás. És tudom, hogy sikerülni is fog! Hihi... :) Ezt az önbizalom-cuccot is most tanulom. Amúgy eddig bevált...
De visszatérve: ha gyorsan le akarsz adni pár kilót, mondjuk esküvő miatt, vagy ilyenek, akkor ideális. De hosszútávú eredményt csak akkor remélhetsz, ha utána életmódot váltasz te is.
Kedves Harba!!
Én rengeteg helyet megnéztem már, de mindenütt változó..van ahol 3000Ft/alkalom, de van ahol meg 6-8000FT... :/ :( :)
Mennyi ideig tartott a kúra? :)
Fogytál?ha igen mennyit? :))
Engem is érdekelne, akinek van tapasztalata az írhatna róla.
Mennyiért csinálják alkalmanként?
Igen, nagyon fáj :)
Biztos hatásos, ha kibírod, én párszor voltam, és hihetetlenül elmúlt az étvágyam, szinte sosem voltam éhes. 600 Kcal-ás diétát kell mellette tartani, és bármily hihetetlen, tartható!
De nekem nagyon messzire kellett mennem érte, és nem is voltam elég kitartó. De fogytam pár kilót 2 hét alatt...
További ajánlott fórumok:
- Létezik még olyan magyar nő, akinek párválasztáskor nem az számít elsősorban, hogy minél jobb súlyban legyen a férfi?
- Lenne értelme, elsősorban otthon sütögetni megrendelésre tortákat?
- Kétségbe vagyok esve. Tudnátok tanácsot adni? Elsősorban eü-ben vagy jogi téren jártasak!
- Árt a mosógépnek, ha teletömöm ruhával? Elsősorban szerelő véleményére lennék kíváncsi!
- Kismamákkal szeretnék beszélgetni, elsösorban kisfiut váró leendő anyukákkal...
- Ha valaki elsősorban a hasából szeretne fogyni, annak milyen testmozgást javasolnátok?