Fül-orr-gégészekről Debrecenben kinek milyen tapasztalata van? Kit tudtok ajánlani, mandulakivétel előtt állok sajnos. (tudásbázis)
Nekem kb 1 éve vették ki, altatásban. A műtét után nem nagyon fájt, de a rákövetkező 2 hét...na azt mégegyszer nem bírnám ki.
A dokim neve: Dr Papp Zoltán. Nagyon aranyos és kedves.
Az orrmandulámat nekem is kevették kiskoromban. Csak a garatmandulám akkor nem volt indokolt kivételre. Pedig de jó lett volna akkor ezen is túl esni. Ahogy vissza emlékszem az orrmandula kivétel cseppet sem viselt meg annó.
A Tóth Zoltán nem egy szőke hajú fiatalabb doki?Látásból már ismerem őket, sajnos:(
Csak véleményeket nem tudok róluk.
Szia!
És hány évesen volt a lányod mandulakivétele? Én is érdeklődtem tegnap az altatásról és érzéstelenítésről, és inkább azt vettem észre kisgyermekeknél altatnak, egyébként érzéstelenítésben szeretik végezni a klinikán.
Szia!
A lányomat pár éve DR. Tóth László adjunktus operálta, altatásban. Nagyon rendes volt velünk.
Sziasztok!
Tegnap derült ki, hogy már az egy éve általam halasztgatott mandulaműtétet nem ajánlatos már sokáig húznom.
Az orvos tegnap azt mondta, (bár jelzem semmi különösebb szövődmény nincs, és a mandulámat pedig egészségesnek érzem, még a torkom sem szokott fájni), szóval a doki szerint "rohadó gennyes büdös beteg szövet" a mandulám. Igy fogalmazott.
Elképzelhetitek, ezek után hogy nyelem le a kaját, a különböző gondolatokkal forogva a fejemben.
Akinek van tapasztalata, illetve tud dokit ajánlani, várnám.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok Debrecenben kreatív-hobbi foglalkozást?(felnőtteknek)
- Csecsemő (újszülött) ultrahang diagnosztikai magánrendelést keresek Debrecenben, tudtok ilyenről? Csak nőgyógyászatit és magzatit találtam..
- Tudtok jó turkálót Debrecenben?
- Tudtok véleményt mondani az alábbi szegedi fül-orr-gégészekről? Dr. Mohácsy Katalin, Dr. Vass Zoltán, Dr. Molnár G. Etelka.
- Tudtok Hajdúszoboszlón vagy Debrecenben fodrászt aki szép, és nem drága esküvői frizurát készit?
- Szemész orvost keresek Budapesten vagy Debrecenben. Tudtok ajánlani?