Tudtok véleményt mondani az alábbi szegedi fül-orr-gégészekről? Dr. Mohácsy Katalin, Dr. Vass Zoltán, Dr. Molnár G. Etelka. (tudásbázis)
Vass Zoltánról én sem tudok jót mondani, mondjuk be se jutottam hozzá.
17 órára kaptam időpontot tavaly előtt, mikor fájt a fülem. Háromnegyedre értem oda a magánrendelésre, és nem hazudok, az egész váró dugig volt! Legalább 6-7-en voltak előttem.
20 percet vártam, ez idő alatt senki sem jött ki és nem ment be a rendelőjébe, így meguntam és otthagytam a fenébe. Mennyit kellett volna még várni, mire bekerülök ?!
DR Vass Zoltán nem ajánlom. Én több gyerekről tudok, akinél a tubus berakás többszörös volt.
Mi voltunk nála halom pénzért maszek alapon. Nem vette észre, hogy a gyerek egyik füle teljesen jóü, csak a másikkal hall rosszul. Alapból mondta az orrmandula műtétet, és a a tubust is, mindkét fülébe(!!!). Nem is vizsgálta meg rendesen, oormandulát is úgy mondta, hogy meg se nézte. IMád vágni, és műteni, azon kívül imádja a zsebét. Jó kis tarifái vannak.
A másik kettőt nem ismerem.
Én Szegeden Dr Berényit ajánlom, de nagyon! Nekünk még tubus se kellett.
További ajánlott fórumok:
- Dr Kecskeméti László szegedi nőgyógyászról véleményt tud valaki írni?
- Tudnátok a Fergie parfümről véleményt mondani?
- Tudnátok Nekem véleményt mondani a Villarosa kapszuláról? Minden információnak nagyon fogok örülni!
- Ki tud véleményt mondani a Bibarc Tünde Iskoláról?
- Tudna valaki véleményt mondani az Easy-Colon béltisztítóról?
- Softy cipőről tud valaki véleményt mondani?