Ki tud véleményt mondani a Bibarc Tünde Iskoláról? (beszélgetés)
OK, sejtettem. :) A Tündének egyébként van egy fajta stílusa, amit vagy elvisel az ember, vagy nem.
Egyebet nem is írnék róla. Nem lenne fair...
Nem tudom, hogy ő tartja-e személyesen a tanfolyamot, vagy más edzőkkel összedolgozik-e...
Köszi az őszinte választ, elég ütős:D.
Az az igazság, hogy az ő sulija lenne közel, nem akarnék Bp-re járni amiatt. De mondasz valamit.
Valaki méééég?
Szia!Én úgy vagyok a Tündével, mint ahogy a kozmetikussal és a fodrásszal is. Nem járok pattanásos, ráncos arcú kozmetikushoz, nem járok lenőtt, töredezett hajú fodrászhoz...Persze mindenkinek szíve-joga eldönteni, kitől, mit fogad el, illetve fogad be.
Kérdésedre a válasz, hogy használható-e valamire a papír, amit ad, azt nem tudom. Valamire biztosan...
Sziasztok,
gondolkodom hogy elkezdek valami tanfolyamot, itthon vagyok pár éve, jó lenne olyannal foglalkozni amit szeretek. Csinálta már valaki a Bibarc Fitness Iskola képzéseit? Használható? Gyakorlatias? Vagy csak a papír ér valamit?
További ajánlott fórumok:
- Tudtok véleményt mondani az alábbi szegedi fül-orr-gégészekről? Dr. Mohácsy Katalin, Dr. Vass Zoltán, Dr. Molnár G. Etelka.
- Tudnátok a Fergie parfümről véleményt mondani?
- Tudnátok Nekem véleményt mondani a Villarosa kapszuláról? Minden információnak nagyon fogok örülni!
- Tudna valaki véleményt mondani az Easy-Colon béltisztítóról?
- Mondanátok véleményt a 16. kerületi Lemhényi ill. a Jókai általános iskoláról?
- A Ringmaster tánciskoláról tud mondani valaki véleményt, tapasztalatot?