Tudtok Debrecenben kreatív-hobbi foglalkozást?(felnőtteknek) (tudásbázis)
Tehát Tud valaki Debrecenben felnőtteknek kreatív hobbi foglalkozást?
A kérdésre várom a választ,köszi!Hanna
Azért nem kell mellre szívni, tényleg semmi rosszat nem mondtam,amúgy a munka is kreatív tevékenység mások és önmagunk örömére:))Hiszen ha dolgozol mások boldogok, mert adót fizetsz és ezáltal nem élősködsz az államon, és te is boldog vagy mert meg tudsz élni...És még kreatív is:)
Hidd el nem piszkálnálak ha nem ugornál minden egyes szavamra....Úgyhogy szerintem ássuk el a csatabárdot, és boldog karácsonyt neked a családod körében:))
Kreatív hobbi-azaz szabadidőben eltöltött alkotói tevékenység önmagunk-és mások örömére.
És legalább karácsonykor tűnj el,már egyszer elküldtek,nem fogod fel a csöpp agyadal,hogy húzz el a fórumomról?Te Senki!
10.-es hsz:))
Kreatív munka =álláskeresés:))
igazad? nem feltétlenül - vagy mondhatjuk úgy is, hogy csendben maradtál volna, okosabb lettél volna :) egyébként pedig szerintem a cím nem a topikot kiíró személy bírálatáról szól és még a lelki és egyéb dolgok közelébe sem ér!!
elég egyértelmű a kérdés: tudsz Debrecenben kreatív-hobbi foglalkozást felnőtteknek? a válasz vagy igen, vagy nem - ha nem, és ötleted sincs, hogyan lehetne megtudni, akkor nincs válaszod a kérdésre, vagyis feleslegesen szólsz hozzá betámadva a másikat!
Offolod a fórumomat,nem a feltett kérdésre válaszoltál,a véleményed pedig fejtsd ki kérlek otthon,ahol elviselnek téged.
Nem sajnálatra,hanem kreatív-hobby foglalkozás lehetőségre vagyok kíváncsi Debrecenben,és nem bírálatra,sem egyéb életvezetési tanácsokra.
VISZONTLÁTÁSRA!
OFF
Tudod mit?
Ha neked fáj a véleményem akkor tényleg jobb ha kiszállok, sajnálom hogy nem tudok olyan lenni mint te,és csak azért nyafogni mert más ember véletlen meg meri mondani amit gondol.
Lehet te egy érzelmileg labilis ember vagy, aki jobban szereti ha sajnálják, de az önsajnálat büdös, és nem veszek részt benne, és tetszik vagy nem, véleménye bárkinek lehet, és ha neked ez fáj mert megemlítettem, hogy ha elmennél dolgozni nem unatkoznál, és te ezért megsértődsz,az nem engem minősít.De legen igazad,kiszállok, és átadom a helyem az olyanoknak akik intézményesen vesznek részt abban hogy sajnáljanak téged azzal a szöveggel hogy:szegény milyen sanyarú a sorsa.Csak tudod mindenki a maga sorsának kovácsa.Mint ahogy én is te is, és mindenki más.Az hogy nincs munkád arról csak te tehetsz, és nem én, ezért igazán nem kell bántani, nem mondtam semmi rosszat úgy érzem,de neked mégis rosszul esett, ez van.
szia
Ja értem..
De nem ő nyitotta a topicot, hogy lefoglalja magát, mert unatkozik otthon,és kínjába hoxázik.
Nincs.
De majd Camille kifejti a véleményét,ha nég jár erre.
KIS?
Az ilyen nem ember más hátterét nem ismerve.
legalább 30 interjún voltam,mindenhol a protekció megy.
Az orvoslátogatás nem Debrecenhez,hanem Pesthez kötött.
Most is lesz interjúm,kettő.
Úgyhogy nem a hozzáállással van a baj,adtam fel hirdetést gondozásra,ápolásra,gyermekfelügyeletre diplomás ápolóként.
Egyébként meg ezek a hirdetések a neten vannak.
Jó hogy röhögsz-járj csak hasonló cipőben mint én.
Talán mennék,ha felvennének akár takarítónőnek is!!
Nagggyon kedves vagy!
Senki sem tud-egy ilyen nagy városban,ne már!!!!
Tanfolyamot?
Valakinek csak van infója!!!
Óóóóóóóóó, nagyon édes vagy, de csak vicceltem.
Ezt a kis mókát egyedül kell majd megvívnom:)
Drága Hanna!
Én áprlisban szülök, lehet jól jönne majd egy bébiszitter:)
Szeretném lefoglalni magam,de egyik keresőproram sem adott ki semmit...
Köszönöm a segítséget,Hanna
További ajánlott fórumok:
- Ajánlanátok nekem olyan nőgyógyászt Debrecenben, aki kifejezetten meddőséggel foglalkozik?
- Tudnátok ajánlani homeopátiával foglalkozó orvost Debrecenben?
- Tud valaki Debrecenben egy jó és megbízható sebészt? Főként olyat, aki lézersebészettel is foglalkozik? (Hasi műtétről lenne szó.)
- Miskolcon, Nyíregyházán vagy Debrecenben ismertek olyan orvos, akinek anyagcsere zavarokkal foglalkozó magánrendelése van?
- Ajánlanátok jól dolgozó (a lábkörmömmel is foglalkozó) gyógypedikűröst-pedikűröst Szekszárdon vagy Miskolcon vagy Debrecenben?
- Van Debrecenben 2, 5 éves gyerekeknek program heti 1-2 foglalkozással?Tudna nekem valaki valamit javasolni?