Ajánlanátok nekem olyan nőgyógyászt Debrecenben, aki kifejezetten meddőséggel foglalkozik? (tudásbázis)
Igen, ő mindig tökéletes volt.
Nekem van inzulinrezisztenciám és hát a nyákom kinyírta a sejtjeit. Ez volt a fő oka az inszemnek, mivel így kikerüljük a nyákot. A 3. inszem után derült ki az IR és akkor kezeltük 1 évig. Akkor újra 2 próba sikertelenül. De látod, így is sikerült. Soha nem szabad feladni, bár az igaz, h én beletörődtem abba, h ha nem lesz babánk. Már láttam az életet nélküle és próbáltam a jó dolgokra koncentrálni. Azt nem mondom, h teljesen lemondtam róla, mert akkor nem mentünk volna lombikra ősszel, de már nem akartam annyira, ez tény. Tudom, h ezt nem akarja hallani senki, de így utólag nézve, lehet, h én is rágörcsöltem. Nem tudom. :) A krémet ettől függetlenül nagyon ajánlom. :) Több hoxás lány van, akiknek így sikerült. :)
Szia!
Én nagyon jó szívvel tudom ajánlani dr. Sápy Tamást! Kedves, közvetlen, lelkiismeretes orvos, sokan járnak hozzá. A meddőségire időpont kell telefonon, de ha szerintem ott megmondod, hogy kihez szeretnél, akkor ahhoz adnak. Ha nem debreceni vagyok, akkor kell beutalót is vinned. Ha segítség kell, szívesen írok! :)
További ajánlott fórumok:
- Csecsemő (újszülött) ultrahang diagnosztikai magánrendelést keresek Debrecenben, tudtok ilyenről? Csak nőgyógyászatit és magzatit találtam..
- Jó nőgyógyászt keresek Debrecenben, tud valaki segíteni?
- Magán nőgyógyászt keresek Debrecenben
- Nagyon jó és rendes nőgyógyász Debrecenben
- Ajánlanátok Budapesten olyan nőgyógyászt, aki nem kifejezetten kismamákra van összpontositva? Hanem szakmailag nagyon jó!
- Mennyibe kerül Debrecenben magánrendelésen egy sima nőgyógyászati vizsgálat rákszűrés nélkül?