Magán nőgyógyászt keresek Debrecenben (beszélgetés)
8. d345cbf72a
2010. febr. 22. 18:49
Dr. Berényi Pál esetleg, ha még szükség van rá.:-))))
7. Lilla175
2009. nov. 1. 09:52
Dr Zatik Jánost tudom ajánlani ahogy korábban is irta valaki. Nagyon rendes nem tul drága és nagyon kellemes a rendelője.Könnyen megtalálod a neten
6. ájrin
2009. aug. 6. 12:50
Van már ilyen fórum:
"Debrecenben szeretnék igazán jó nőgyógyászt találni" címmel, nézz be oda, ott sok vélemény elhangzott már.
5. emelint (válaszként erre: 4. - Ildi0325)
2009. aug. 6. 12:12
Igen, az ő nevét már megtaláltam,érdeklődtem is már emailben.
4. Ildi0325 (válaszként erre: 1. - Emelint)
2009. aug. 6. 11:47
Szia!
Dr. Zatik János
Nagyon rendes , van honlapja is. Ha a nevét beírod a google keresőbe, azonnal hozza.
3. margareta51
2009. aug. 6. 11:45
A leanyom volt februarban ugy tudom egy magany klinikan valami erdo szelet mondot hogy ott van.Ha erdekel megkerdem pontosabban.
2. e8de926afc
2009. aug. 6. 11:44
Én a Naprendelőbe járok, Dr. Bacskó György-höz, szerintem jó, de nem a legolcsóbb.
Nézd meg a honlapjukat!
1. emelint
2009. aug. 6. 11:42
Magán nőgyógyászt keresek Debrecenben, tudtok valakit ajánlani?
További ajánlott fórumok:
- Hatvan, Pásztó környékén keresek megbízható nőgyógyászt, akinek van magánrendelése is elérhető áron. Ha van tapasztalatotok, segítenétek?
- Csecsemő (újszülött) ultrahang diagnosztikai magánrendelést keresek Debrecenben, tudtok ilyenről? Csak nőgyógyászatit és magzatit találtam..
- Jó nőgyógyászt keresek Debrecenben, tud valaki segíteni?
- Ajánlanátok nekem olyan nőgyógyászt Debrecenben, aki kifejezetten meddőséggel foglalkozik?
- Nagyon jó és rendes nőgyógyász Debrecenben
- Mennyibe kerül Debrecenben magánrendelésen egy sima nőgyógyászati vizsgálat rákszűrés nélkül?