Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Függőségek (beszélgetés)
a reggel nem indul kávé nélkül,
közben megnézem a hoxát,meg a facebookot,
ez már súlyos?
Ha elárulod nekem /nekünk/ akkor is a tiéd marad az összes. :)
Meg hatalmas nagy egója:)
Nincs. Szolídan kigombolt inge van. :)
Te beülsz igénytelen, zsíros hajú fodrászhoz? Én nem :)
Szerintem VE akkora nárcisz, hogy nem bírná ki, hogy fel ne fedje szerény személyét. Ő nem az az anoním alkotó, nagyon is büszke a "munkásságára" vagy "életművére" ahogy tetszik. Legalábbis az a Ripők só amit itt lenyomott erre enged következtetni.
[link]
Na az épp nem :))
Nem is tudom pl. a cigi az-e nálam, merthogy napokig elvagyok nélküle, de a teljes mentesség gondolata meg kiborít. Koca sem vagyok, mert ha nekiállok, lecsúszik egy doboz gond nélkül, asszem én pszichésen függök, szóval kár lenne a tapaszért. :)
Ott az 1-es,tehát felsorolásba kezdtem. Volna, de a többit megtartom magamnak. :)
NEkem is van....az evés:)
A függőségeken nem lehet ilyen könnyen segíteni,írunk pár sort a hoxán és kész.
Nem a helyesírásban segít.
Ha az az ember, akire gondolunk, annak nincs fehér köpenye:)
Jól mondod, azt mondom én is, jó a hoxa. Arra akartam utalni, hogy azóta nem is jelentkezett.
Nincs.
De basszus ... ha lenne is ... a "segítek" hosszú "i". Mintha koszos lenne az ember fehér köpenye. :/
Amúgy a függőségeim: kávé, cigi, net, zene, film, játékok, telefon, cipők.
Nem kérek segítséget, mert nekem ez így jó, senkinek nem származik hátránya ebből.
Nekem ezen ne segítsen. Jó a hoxa és kész:)
Ok, elismerem, hoxafüggő vagyok. De hogy fog segíteni, ha ő is az?
Remélem ez nem VE újabb nickje
A Segítő emberünk nem jön nekünk segíteni? Vagy csak távolról szemléli a válaszokat?
Ez nem olyan sok, hogy az ember ne tudja honnan is kezdje.
További ajánlott fórumok: