Kávé és latex függőség. Utóbbi nem olyan gáz, csak megfelelő partner kell hozzá. Előbbi inkább. Annyiszór próbáltam abbahagyni a kávézást, de mindíg visszaszokok rá, hiába nem vagyok egy függő típus. Jópárszor használtam kokaint, xanaxot, hypnogent, MDMA-t, ecstasy-t, marihuánát, alkoholt, dohányt és amfetamint, mégse éreztem egyik után sem azt, hogy bármelyikre is rá tudnák szokni, bezzeg a kávé!
Imádom az édességet! Ha szomorú vagy ideges vagyok megnyugtat, ha sokat dolgoztam jutalmaz, ha rossz idő van feldob, ha jó idő van simán csak jól esik! :)Ilyen egyszerű. :)Viszont érzem, hogy a kilóimnak nem tesz jót. Emiatt kellene visszafognom, de nem megy.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.