Naplók, amelyeket szívesen olvasom ... (beszélgetés)
Sziasztok, ajánljatok már egy érdekes párkapcsolatos naplót amit jó olvasni! :)
Köszi
Kedves Fórumindító!
Lehetne, hogy kijavítsd a címet "olvasok"-ra?
Tudom, apróság, de ha nem muszáj a hibának itt lennie, miért legyen?
Ha megteszed, köszönöm.
Ha tehetem...akkor:
muffin
Rozália
P.né Veronika
ejmi
Pötty
bvildikó
Maruszja
felhöjáró
N.Zoliné
csutkababa
szép ildikó
hirtelen ennyi jutott eszembe:-)
Elég sokat olvasok, ha időm engedi, de a Rozália,Ritus40 és az ördögét mindig elolvasom.
Még az Alföldi Noémi Cipruson című naplóját olvasom.
Én a barátnőim naplóit olvasgatom, de néha betévedek egy egy másikba is:))
Érdekel sok minden, és ezért néha leragadok egyik másiknál:))
Például tegnap 82virág82-nál voltam én is, egész véletlenül kattintottam csak rá..és ott ragadtam, mert éreztem a sorokból áradó boldogságot:)))
És megragadott a sorsa...és valahogy együtt voltam vele a sorai álltal azon a földrészen:))
muffin....olvassátok el
n.zoliné az is nagyon jó
Bocsi, de szerintem a címben OLVASOK lett volna a jobb:)
Az én szememben egy napló akkor jó, ha szól valamiről - pl. ha csak "édibédi" képek és gyereksztorik, nem nyűgöz le, ha csak zenék, akkor se.
És ami fontos: őszinte legyen, ne pózoló.
Érezzem mögötte a hús-vér embert, aki írta.
Van ilyen napló és szívesen olvasom.
Igen , bevállalom ☺ !! Nekem az egyik kedvencem "ildy215" naplója ! Háááááát .... mit mondjak ?!?! ... szerintem csak nézzetek bele , máris megértitek .
Fantasztikus ,gratulálok Neki , csak abba ne hagyja :)))
Én főleg az ismerőseim naplóját nézegetem, vagy ha akad egy hozzászóló, akinek tetszik, vagy esetleg nem, a beszéde.
Ezeket azért nézem, mert kíváncsi vagyok, milyen lehet amit magából megmutat.
Szerintem sokunknak egy-egy napló,amely nagyon kedves,szívesen olvasgatjuk.Számomra nagyon vidám és kedves onceuponatime naplója,Kriszy86-nak gyönyörködöm a pici lányában,vica83 kislánya is nagyon tetszik :-)
Ti bevállaljátok ,melyiket szeretitek?
További ajánlott fórumok:
- Tudnátok ajánlani olyan zenéket, amelyek kedvcsinálóak, amelyeket ha meghallgatsz olyan érzésed támad, hogy milyen jó élni?
- Filmek amelyeket érdemes megnézni
- Élelmiszerek, amelyeket hosszú ideig lehet tárolni
- Milyen függőségeid vannak, amelyeket szívesen abbahagynál, de nem sikerül?
- Olyan étel, süti receptek, amelyeket le lehet fagyasztani, s utána is kitűnőek
- Mennyire lehet megbizni, azokban a márkás termékekben, amelyeket Kinában gyártanak?Gondolok itt adidas, Nike stb