Francia marhahús recept
sok
nagyon sok
A Francia marhahús hozzávalói:
szemelyenkent
-25 dkg marhahus
-2fej krumpli
-2 repa
-1 fej voroshagyma
Az egeszhez 3-4 baberlevel, kakukkfu, olaj, so bors, vorosbor.
Fozes elotti este a hust beaztatom vorosborba a kakukkfuvel es a baberlevellel.
A Francia marhahús elkészítési módja:
Elkeszites; A hagymat felapritom, es uvegesre piritom, majd tanyerba kiszedem es ugyanebben ugyanebben az edenyben megpiritom a gyufasdoboznyi nagysagura apritott hust, *az elozo esti borpacot ne ontsd ki ebben fozzuk meg a hust* Mihelyst megpirult a hus, ontsd hozza a pacot,onts fel vizzel, add hozza a fuszereket,ehhez ujra hozzaadom a mar elopiritott hagymat, a megtisztitott es felapritott repat, majd a kruplit./en a zoldseget csak kb 1 oraval azutan adom hozza hogy a hus mar forr igy a krumpli nem fo szet/.Ezt fozom 2-3 oran at kuktaban, igy a hus nem szarad ki. Mire a hagyma szetfo, a hus is kesz. Vegul fozz hozza szarvacska tesztat, es ugy eszik mint mi a porkoltet, eloszor tesztat es arra ra a levet es a hus es a zoldsegek. Jo etvagyat.
ez sajna nem fogyizos kaja, de isteni finom
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: muci5, 2006. nov. 2. 22:58
A francia marhahús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.