Francia krémsajt házilag recept

20 dkg juhtúró
10 dkg krémsajt
10 dkg ráma margarin
4-5 gerezd zúzott fokhagyma
1-1 csokorapróra vágott:metélőhagyma
kapor
petrezselyem
só ,bors
A Francia krémsajt házilag elkészítési módja:
A hozzávalókat villával alaposan összedolgozzuk és vizes kézzel kis golyókat formázunk. Belehempergetjük az apróra vágott zöld fűszer keverékébe vagy a durvára darált borsba.Tálra tesszük egy sor borsos egy sor zöldséges golyót . Tálalásig alaposan behűtjük.Közvetlen tálalás előtt minden sajtgolyóga 1-1 ropit szúrunk ,hogy azzal megfogva vehessük ki a sajtunkat.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2010. szept. 24. 21:48
A francia krémsajt házilag elkészítési módja és hozzávalói.