Forever Nature Min - kinek van tapasztalata, véleménye? (tudásbázis)
Napi 6 tablettát jelent,3×2.
Én magnéziumpótlásra illetve pajzsmirigyproblémára kezdtem el szedni.
Nagyon jó,csakis pozitív tapasztalataim vannak vele,ahogyan a többi,általam fogyasztott termékkel kapcsolatban!
Valaki benéz erre a topikra, tudna nekem válaszolni akinek tapasztalata van a Nature Min használatát illetően, és nem forgalmazó, tehát objektíven tudna mondani valamit? Esetlek számokat, h kb mennyi idő után állt meg vagy javult a csondritkulása? Bár tudom, ez valamennyire alkat kérdése is.
Előre is köszi!
...mert hogy a forever honlapon a freedom az egy aloe vera juice-ot jelöl. (Ez már kész Woodstock...)
De én nem vagyok otthon ezekben a termékékben. A jótékony hatásáról egyébként meg vagyok győződve én is.
Szóval Keresztmamám Zala megyei (Keszthely) és csak a helyi bioboltokat ismeri, gondolom azok drágábbak.
Amúgy közepes szintű csontritkulása van, aminek előrehaladását szeretné meggátolni hosszú távon.
Ha valaki esetleg tudna egy közeli forgalmazót,és privát megírná, nagyon örülnénk.
A Freedom és az Aloe Gél két különböző termék!
Nekem szülés után a Freedom volt az egyetlen olyan termék amely hatni tudott a csont fájdalmaimra és az izületeimre!!!! Az Aloe Gél-t pedig rendszeresen fogyassza a családunk ☺
Ha utánanéznél megköszönném. Keresztmamámnak kéne, mert a gyógyszermellékhatásokat nagyon nem bírja. Nem tudjuk még hol kéne (minél olcsóbban) beszerezni, te esetleg tudsz javaslatot?
Freedom-az az Aloe Vera juice?
szia,
gyógyszert szedsz mellé vagy csak ezt a terméket használod? Csontritkulás ellen kellene, de bizonytalan vagyok...
További ajánlott fórumok:
- Forever Clean and Lean C9 program tapasztalatok
- Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni?
- Mik a tapasztalatok a Forever Living Product-tal kapcsolatosan?
- Forever Slim kvantumos készülék tapasztalatok!
- Forever Royal Jelly /méhpempő/ valakinek tapasztalat?
- A Forever Vision aloe verás termék használt valakinek rövidlátás esetén? Esetleg tapasztalatok nagyfokú rövidlátásnál?