Mik a tapasztalatok a Forever Living Product-tal kapcsolatosan? (beszélgetős fórum)
Köszönöm a gyors válaszod!
BB Creme Nude érdekelne, valahol lehet elfekvöben? :)
Szia!
Október 31-én Holly Stout, az FLP termékfejlesztési igazgatója tartott egy előadást az új bőrápolási termékekről.Az előadása végén erre a kérdésre is válaszolt.A válaszának a kényege, hogy a közeljövőben biztosan nem lesznek színes kozmetikumok.A teljes előadást a forever partneri oldaladon a tréning fejezetben megtalálod és meg tudod nézni.
Szia!
Jó pár éve fogyasztom, ajánlom a termékeket, de ilyet az ismeretségi körömben még nem tapasztaltam.Mindent a füzet szerint csináltál?Ittál,mozogtál eleget?A szponzorod mit mondott erre? Naponta egyeztettetek a tapasztalataidról?
Szia!
Akkor kell meginni, mikor jól elkeveredett és rózsaszínes. Nekem izlik.Lehet a Cardiohealth-al együt inni, vagy a géllel is.Egy zacsi egy napi adag.Javul a keringés, feltölt energiával, élénkít, nő a teljesítmény (ezért is isszák a sportolók is),migrénnél, fázós végtagoknál is jó stb.
Sziaszok ! Argi+ tapasztalatok?
Az íze elég szörnyű,mivel lehet javítani, hogy az édesítőszerek ízét elnyomjam? Végül is egész zacskót vagy harmad zacskót kell naponta elfogyasztani? Mit érz aki rendszeresen haszálja?
Imádom, bánom ,hogy hamarabb nem ismerhettem meg ezt a céget. :)
A termékeik eszméletlenek, és a munka is laza :)
Írj ha kérdésed van :)
A First belsőleg is jó. Tulajdonképpen minden testnyílásba fújható ;)
A Gelly is kiváló, szívesen megosztom bárkivel, hogyan ajánlatos a használata.
Sziasztok!
Minőségi termékek.Rengeteg saját, családbeli és ismerősöktől származó jó tapasztalat igazolja mindezt.Én csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy próbálja ki a termékeket és a cég kínálta lehetőségeket is. Megéri! Nem fogja megbánni!
Szia,
Igen van :)
A berryt eddig felfázásnál, mindenféle húgyúti, nőgyógyászati gondok alkalmával és felsőlégúti gubanc esetén iszogattam, előfordult, hogy 1 délután elszopogattam egy flakonnal. No meg is szűnt a bibi :)
A fields of greens ajánlott pajzsmirigy túlműködésekor (más "dolgokkal" együtt szedve), nekem ilyen gondom nincsen. Azért szedem, mert folyton a sonkáimból szeretnék lefaragni és ez a bogyó kiváló lúgosító.
Száraz bőrre a kék krém nagyon jó, hogyha arcbőrről van szó, akkor a lila tökéletes.
Egyéb kérdésed esetén írj :))
Sziasztok!
Forever Fields of Greens és a Forever Aloe Berry Nectar termékekről van valakinek tapasztalata? Illetve száraz arcbőrre tudnátok ajánlani Forever-es terméket? Köszönöm előre is a válaszotokat! :)
Remélem azóta már régen minden rendben Veled :)
Így akkor utólag annyit szeretnék, hogy minden doboz 1 havi adag. Az A-Beta-Care is, tehát a 100 kapszulát 1 hónap alatt ajánlott bekapkodni.
Sziasztok!
Van valakinek terméktapasztalata az FLP probiotikumáról és az A-Bate-Care-ről?
Ha probiotikumos kúrát szeretnék kb. hány dobozzal érdemes bevenni?
Felszívódási zavarom volt, ezért megcsináltam a Clean 9 napos programot, a méregtelenítés miatt és mivel a jótékony bélbaktériumokból is kevés van, ezért gondoltam megcsinálok egy probi kúrát. 1 doboz probihoz 1 liter natúr aloé gélt iszok, a prebiotikum miatt.Nemsoká elfogy az első doboz probim és megkezdem a második dobozzal.
Sajnos a hajam is hullik már régóta. Hormon és vitamin hiány miatt. A hormonháztartás már helyreált, ezért most elkezdtem szedni az A-Bate-Care-t, napi 1x1-et.Mivel felszívódási zavarom volt, ezért a tápanyagok, vitamin, ásványianyag, nyomelem stb. nem tudtak olyan mértékben felszívódni. Remélhetőleg a Clean 9 napos diéta után ez is helyreált. Szerintetek hány dobozzal érdemes szedni az A-Bate-Caret? Vagy úgyis látni fogom, a hajamon.
Köszi a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni?
- Forever Multi Maca, érdekelne hogy használta már valaki ezt a terméket és mik a tapasztalaitok vele kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Forever Lite nevű porral kapcsolatban?
- Forever Living C9 életmód váltás
- Forever Garcinia Plus kapszulával kapcsolatos tapasztalatok?
- Mik a tapasztalatok a Forever Kids (Aloe Multivitamin) rágótablettával kapcsolatban?