Mik a tapasztalatok a Forever Kids (Aloe Multivitamin) rágótablettával kapcsolatban? (tudásbázis)
Szia!
Én 3,5 évesen kb tavaly szept kezdtem el adni a kislányomnak ezt a vitamint .Barátnőm foglalkozik vele,ő ajánlotta nekünk is.
Azt tudni kell hogy jártunk bölcsibe szóval közösségbe .........és elég beteges volt,állandóan középfül gyulladás+láz.Mióta szedi a fülével semmi probléma és egyszer pár hete volt lázas(azóta),elis mentünk a gyerekorvoshoz,aki csodálkozva kérdezte nem voltunk betegek egész télen?:-)Mondtam adok neki vitamint(persze egyböl mondta nem csak attol nincs komolyabb baja hanem kinőte)
Én hiszek benne és mindenkinek ajánlom még a bölcsi megkezdése elött 2-3 hónappal!:-)
Ki használ a gyerekének Forever kidset???tényleg jó?használ is?tehát védi az immunrendszert rendesen?
kinek mi a tapasztalata?Várom nagyon a hozzászólásokat!!!!
Szívesen segítek, ha tudok. :)
Én a Lipset használom illetve a kék krémet.
Vitaminból én az A beta Cart szedem és ha nyűgöm van, a First segít. :)
Ezeket nagyon szeretem. Te miket használsz?
Ha kérdezhetem.. :)
Ez gyors volt. :)
Egy éve szedi, mióta nővérem foglalkozik a termékekkel.
Télen egyszer volt kicsit náthás, de semmi láz, vagy valami komolyabb.
Ő 10 éves. De mivel rágótabletta, egész kicsiknek is lehet adni. A lényeg, hogy szét kell rágnia, tehát foga már legyen és ne akarja egyből lenyelni. :)
Ajánlották neked, vagy te olvastál róla?
Nagyon köszönöm :)
Mióta szedi? Amióta szedi volt-e beteg? Mennyi idős?
Szia!
Nővérem gyereke szedi, napi egyet szed.
Egész évben kapja. Mit szeretnél még tudni róla?
Ha tudok, segítek.
Nem tudom én nem használtam, de gondolom nem változtattak az összetételén :))
Fórumot még nem találtam, de úgy látom itt sem nyüzsögnek az emberek :))
Ezért nem mondtam semmit, mert arról nekem sincsenek tapasztalataim.
De egy kérdés: ismered és létezik még az a pumpás hajfixáló és a sampon? Mert azokat imádtam, gondolkodom rajta, hogy újra veszek.
Köszönöm :) A többit én is használom rendszeresen, de ezt még nem és szerettem volna olyanoktól hallani akik kipróbálták.
Megkeresem azt a fórumot. :)
Szerintem erről egy forgalmazót kérdezz meg. Itt majd fogsz mindenfélét hallani olyanoktól is, akik életükben nem találkoztak ezzel a termékkel.
Ha korrekt, pontos tájékoztatót akarsz, olyantól kérj infót, akit tényleg tudja. Nézd meg, hátha van FLP fórum, ott biztosan találsz valakit.
Egyébként a termékei szerintem nagyon jók, mi is használtuk évekig.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- Mik a tapasztalatok a Forever Living Product-tal kapcsolatosan?
- Forever Multi Maca, érdekelne hogy használta már valaki ezt a terméket és mik a tapasztalaitok vele kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Forever Lite nevű porral kapcsolatban?
- Forever Garcinia Plus kapszulával kapcsolatos tapasztalatok?