Mik a tapasztalatok a Forever Lite nevű porral kapcsolatban? (tudásbázis kérdés)
Azt kell hogy mondjam erre még a madár se jár!!
No nem baj!Ezért csak ennyit írok: 2 nap 2 kiló!!Ha valakit érdekel olvassa a naplóm!!
Sziasztok!Látom hogy rég szóltak hozzá ehhez a topikhoz és nagyon sajnálom azt is hogy így eldurvultak a beszélgetések!Konkrét véleményt még nem tudok írni a porról hiszen én a teljes diétát kezdtem el ami tisztító kúrával kezdődik mikor még csak iszok és iszok + a tablettákat+ gélt!Az első napomon vagyok túl de jól érzem magam!Kicsit éhesen de kibírható!!Ez a nap még kaja nélkül fog eltelni de utána lassan elkezdhetek enni és ihatom a Lite port!Mellette a táplálékkiegészítők és a 3 lityi folyadék!Sosem gondoltam volna hogy valaha is pénzt fogok költeni a fogyásomra de mivel egy pár terméket használunk és bevált úgy döntöttem mit veszthetek!!Helyre kell hoznom a testem mert hízni és kövéren élni nem túl jó!!Mindent kipróbáltam már de valahogy nem működött egy idő után!Most ami motivál az hogy beletettem a pénzem és muszáj végigcsinálni!Nagy hajtóerő ez mindenkinél!!
Viszont még mielőtt bárki megkövezne amiatt hogy ezt a terméket vélasztottam jó ha tudja én csak tapasztalatot szeretnék megosztani!!Nem adok el és nem akarok senkit behúzni az üzletbe!!Csak színtiszta tapasztalat!Szóval pár nap múlva jövök és írom a tapasztalatokat folyamatosan!!És ha esetleg valakit bővebben érdekel pontosan milyen bogyokat és hogy szedem írjon privibe!
Sziasztok!
Tudna valaki újabb jótanácsokkal szolgálni a herbalife por szedésével kapcsolatosan?
szia.
gratulálok,ügyes vayg.-)))
Sziasztok,
aug.17-én kezdtem a Forever Lite termékekkel és 3 hónap alatt elértem,amire vágytam. -12 kg ! Hurrá.
Az első hét volt nehéz, a többi gyerekjáték.
Mindenkinek hasonló sikerélményt kívánok.
Sziasztok!
hebalife-ozik valaki sopronban?
Pl a Herbalife-nál szigorúan tilos betegségek esetén tanácsokat adni. Ha valaki beteg, azt orvoshoz küldjük. Vannak a Herbalife-nál háromdiplomások is, meg hat általánost alig elvégzettek is. Nem ez a lényeg.
Mi semmi mást nem állítunk, mint hogy mindenki próbáljon minél kiegyensúlyozottabban étkezni, azaz mindenfajta tápanyagból eleget fogyasztani, és ha így tesz, egy csomó problémája megoldódik, ami a vacak kaja miatt alakult ki. Ebben segítenek a porok, mert nehéz egy átlagembernek összeállítani a tuti menüt, ezeket a porokat viszont orvosok és dietetikusok álítják össze, a lehető legtisztább és "legbióbb" módon.
Én 3 hónap alatt 12 kg-ot és 26 cm-t fogytam a Herbalife turmix-szal és rosttablettával, miközben egy picit többet mozogtam és egy picit több vizet ittam. Utána is megtartottam az újonnan felvett jó szokásaimat, és azóta is kb hetente 3x-4x iszom csak reggelire egy-egy turmixot. Finom, eltelít, egészséges, és két éve tartom a súlyomat. Helyesebben most elkezdtem "hízni", merthogy negyedik hónapban vagyok a negyedik gyermekemmel :-)
Mindenki pénzből él, ez természetes. Ha valaki elad valamit, az még nem feltétlenül csapja be az embereket. Becsap a pék, a butikos, a benzinkutas? Pedig abból él, hogy elad valamit. Határozottan visszautasítom, hogy én emberek becsapásából élnék. Igenis jó érzés segíteni másoknak, hogy fogyjanak vagy több energiájuk legyen. Úgyhogy igenis javaslom mindenkinek a Herbalife-ot, és nem szégyellem, hogy ezért a cég jutalékot fizet nekem. Ajánlottál már valaha egy jó könyvet vagy egy jó filmet a barátnődnek? És fizetett érte a könyvkiadó vagy a filmgyár?...
Az értelmes tanácsadó hosszútávú vevőket szeretne, hiszen akkor folyamatos a jövedelme. Ezért rendesen beállítjuk a kezdők programját, folyamatosan segítünk tanácsainkkal, és ha valakinek ennek ellenére sem sikerül, visszaadjuk a pénzét. Így dolgozunk 27 éve 63 országban. Ez nem sikerülhetett volna, és a Herbalife nem lenne fent a tőzsdén két éve, ha emberek becsapásából élnének.
Mindegy, hogy hogyan fogyóztok, találjátok meg a nektek legjobban illőt, és tartsatok ki! Megéri! Sok sikert mindenkinek!
OFF:
Nálad hiányzik az s meg a z betű? Vagy esetleg olyan scriptet futtatsz, ami lecseréli az sz-t x-re?
"Az intelligencia, a tolerancia és a másik véleméynének elfogadása azonban nem tanulás függő!"
Dehogy nem, legfejlebb nem intézményesített formában sajátítjuk el.
Most olvastam végig amit leírtatok! Hááát!!
Semmi szükség nincs az ilyen személyeskedő. sértegető jellegű hozzászólásokra!! Láttam én már három diplomával olyan tökéletesen gyökér embert, ahogy a nagykönyvben meg van írva, és láttam már 8 általános végzettséggel olyan embert is akitől mindannyian csak tanulhatunk! Ez természetesen fordítva is igaz!
Az intelligencia, a tolerancia és a másik véleméynének elfogadása azonban nem tanulás függő!
El lehet rajta gondolkodni, hogy volt-e értelme ennek a pengeváltásnak!!!!
mellesleg veled ellentétben én már kinőttem az ábrándos gyerekkorból)))))))))))))))))))))))))
te is előbb tájékozódnál mielőtt kinyitod a lepénylesődet és olyat állítax amiről halvány lila dunxtod sincs kiscsillag.:-//
Nem KURUZSLUNK és nem GYÓGYÍTUNK, ezt hagyjuk az illetékesekre, ez nem erről szól!!!
Viszont a szavaidból úgy veszem ki, hogy sokat foglalkoztál ezekkel a dolgokkal vagyis hogy érdeklődtél utánuk, hiszen több céget is felsoroltál. Ha annyira elvesztetted a bizalmat irántuk, nem kellene az újabb és újabb dolgokat kipróbálnod... Hozzátenném, hogy a Forever már akkor is létezett, amikor az Amway feltűnt, csak nem tudtak róla annyian.
Másrészt, aki nem tanul, nem olvas utána és úgy foglalkozik a termékforgalmazással, biztosan rontja a cég hírnevét. A felettünk álló szponzoroktól: orvosoktól, egyetemet végzett, sokat próbált emberektől igenis lehet tanulni, sőt másként nem is érdemes ezzel a dologgal foglalkozni! És akiben az iránt a személy iránt -aki egyébként rengeteg energiát, munkát(!) fektet a segítségadásba- egy szemernyi szimpátia, empátia, megbecsülés sincs, azon tényleg nem érdemes segíteni. (Az összejövetelek célja egyébként nem az eladott cuccok mennyiségének elmesélése...)
Az ügynökösködés fogalmával is hadilábon állhatsz: a termékforgalmazás nem abból áll, hogy az ember házról-házra járva árul mindenféle dolgot.
Egy szóval sem említettem, hogy minden termék tökéletes, de valamint tudhatnak, ugyanis kevés táplálékkiegészítő kapja meg a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége hivatalos pecsétjét és az iszlám "kóserjelet"... Ráadásul a rákbetegeket segítő alapítvány nem hozatná mázsaszámra a natúr gélt a rászorulóknak!
Egyszóval: én nem minősítenék senkit és semmit anélkül, hogy alaposan utánajárnék a dolgoknak.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Forever Living Product-tal kapcsolatosan?
- Forever Multi Maca, érdekelne hogy használta már valaki ezt a terméket és mik a tapasztalaitok vele kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a 7 és 17 nevű fogyi porral kapcsolatban?
- Forever Garcinia Plus kapszulával kapcsolatos tapasztalatok?
- Mik a tapasztalatok a Forever Kids (Aloe Multivitamin) rágótablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatokat várok a Bref Tornado aktív porral kapcsolatban