Mik a tapasztalatok a 7 és 17 nevű fogyi porral kapcsolatban? (tudásbázis)
Igen, az étvágyat tényleg elveszi de aki nassolni szokott az emellett is fog.
itt csak 10 darabosat lehet kapni, ez máshol is így van? Én szívesen vennék 30 darabosat is! Hol lehet beszerezni? már ha van olyan...
Arra lennék még kíváncsi hogy aki használta már a 7 és 17 -hez hasonló de más márkájú termékeket, az milyen különbséget lát köztük?
Sziasztok!
Issza ezt a turmixot mostanában valaki? Kaptam egy mixelt dobozzal, az epreset és csokisat megkóstoltam... Nem nagyon ízlik egyik sem. Hatást még nem érzek.
Ma vettem..holnap kezdem.Csak a vacsit akarom kiváltani vele.Buciildi mi a helyzet?iszod,használ?
Van valaki aki issza és fogy?
Sziasztok!
Nekem hatásos volt a 7és17 fogyokúrás por, én csak ajánlani tudom.
Én tavaly 10 napig alkalmaztam, úgy hogy rendesen ebédeltem és este elfogyasztottam egy shaket.
Így sikerült lefogynom 4 kg-ot, amiből 1 kg jött vissza.
Ma újra elkezdtem egy 10 napos kúrát.
Engem pedig ez érdekelne! Eat Control | Vitamin Station
Véleményt, tapasztalatot szeretnék kérni a tablettáról! Tényleg van éhségcsökkentő hatása? Érdemes ennyi pénzt áldozni rá? köszi
Sziasztok!
Én holnap kezdem a 7 és 17 fehérjeport.
Ha valaki szeretne akkor csinálhatjuk együtt is, hogy megosszuk egymással a tapasztalatainkat.
Tudom,hogy az a lényege, hogy 7-17óra között ne együnk és csak vacsira valami könnyüt, de nem sikeresebb űgy, ha délben van valami szilárd étel? A vacsora jobban megterheli a hasat.
Nektek 2hét alatt mennyit sikerült leadni? Volt valami mellékhatás?
Szerintem drága, hogy próbálkozz és nem biztos a siker. A fogyás tapasztalatból mondom, korfüggő is.
Nem tudom milyen korosztály vagy, de feltételezem, hogy fiatal.
Akkor gyorsabb az anyagcsere, könnyebb. Nekem fiatal koromban - mindig résen voltam - hamar ment, elég volt heti egy úszás és szauna, és az étkezésre odafigyelés. Most már sajna ezt nem mondhatom el.
Tehát, mint írtam: én a szénhidrát szegény étrendre voksolok, s ha mellé mozogsz akkor biztos menni fognak a kilók.
Most újra elkezdtem, és nem lesz elcsábulás.
A kérdésedre visszatérve, amíg az italport ittam, csak egy rendes étkezést ettem.
A magam ízlésére alakított Atkins diétát kezdtem újra, ettől a közérzetem is nagyon jó lett.
Ha van kérdésed nyugodtan tedd fel, szívesen válaszolok.
folyt.
Annyi mindent kipróbáltam, talán nem is tudtok mit mondani ami az én próbálkozásaim között nem volt.
Nekem egyedül az Atkins diéta hozott eredményt, de sajnos jött a nyári vendégjárás és felborult, és vissza is jött.
A szénhidrát szegény és minimális oliva olaj ami eredményes lehet, mellé a sok mozgás. Ha csak önmagában diétázol, kevés az eredményhez.
Én több hónapon keresztül ittam.
Reggel-délben. Nekem nem sikerült vele fogynom.
Szerintem a tej és az italpor együttesen magas cukortartalommal bír, ez volt az oka.
Nekem nem jött be, igaz nem tartozom a fiatal korosztályhoz.
Lehet, hogy az anyagcserétől is függ, meg kell próbálni. Finom az íze, laktat, de én rágási kényszerrel küszködtem közben.
Sok sikert.
Sziasztok!
Látom régi a fórum, de a kedvenc újságomban most olvastam a diéták összehasonlítását. Régen ittam ezt és most megint felkeltették az érdeklődésemet. Elég változatos műszakban dolgozom és mikor nincs időm enni, akkor ezt innám helyette.
Milyenek a tapasztalatok csajok? Elég drága a TD por és kb. ez is ugyanaz.
Elkeveredik jól a tejben?
hol vetted?
én DM-ben nem láttam ,pedig régen forgalmazták.
mennyibe kerül?
Szia! 3200 ft volt a vegyes is, ugyanannyi mintha csak egy ízűt vennél:)
Én most 165 cm vagyok és 72 kiló sajnos:(
Szeretnék ezen változtatni, ezért Nekem a boltban ezt a port ajánlották:) tegnap kezdtem el inni vacsora helyett, szóval még nem tudok mit mondani róla sajnos...Jó Neked, hogy már tapasztaltabb vagy a porral kapcsolatban, majd ha veszel akkor megosztjuk egymással a dolgokat.:)
most nem diétázom egyáltalán, csak a délutáni, esti evésre vagyis nem evésre próbálok jobban odafigyelni.
Tornázol is mellette? És most hány kgnál tartasz?
És mennyiért sikerült venned így vegyesen?
Gondolkodom, h megint elkezdjem inni,mert az álomsúly nekem 58-60kg lenne.
Ma vettem először egy doboz vegyes ízesítésűt...
Valakinek használt, ha igen mennyit adott le?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Forever Lite nevű porral kapcsolatban?
- Van valakinek valamilyen tapasztalata a "Forskolin" hatóanyagu fogyi kapszulával kapcsolatban?
- Tapasztalatokat várok a Bref Tornado aktív porral kapcsolatban
- Van valakinek első naptól írt fogyinaplója a testkontroll, vagy a 90 napossal kapcsolatban?
- Va valakinek tapasztalata a Dermafitt nevű fogyis gyógyszerrel kapcsolatban?