Forever Slim kvantumos készülék tapasztalatok! (beszélgetés)
Sziasztok!
Kihasználatlanság miatt eladó egy új állapotban levő Forever Slim Pro készülék, 2025-ig garanciális.
2021.októberében vásároltam
Csak pozitív tapasztalataim vannak eladó 2db ultrahang gél is !
105000.Ft
Szia
Írtam neked a vintidre.
Szia Ildikó
Megvan még a készülék?
Sziasztok!
Eladóvá vált a 2 éves Forever Slim készülékem + tudok adni hozzá 2 bontatlan ultrahang gélt is.
Sajnos a készülék garanciája 2 hónapja lejárt, de tökéletesen működik. Én voltam az első tulajdonosa, és az egyetlen felhasználója is.
Szép eredményt értem el vele, 15 centit sikerült lefaragni a hasamról. De már nem tervezem tovább használni, ezért kihasználatlanság miatt eladásra kínálom.
Személyesen átvehető Budapest 10. Kerületében. Akit érdekel, nyugodtan írjon.
Ára: 90 000 Ft.
Kedves Hírdető!
Megvan még a gép?
Sziasztok!
Keveset használt Forever Slim Pro-t keresek, garancia se hátrány!
Köszi a válaszokat!
Forever slim pro gép eladó.
Dobozában,20 hónap garanciával.
110ezerft.
Sziasztok!
Eladó Forever Slim Kavitacios Zsírbontó készülék, 2 db Forever Slim Ultrahang géllel, és 1 db Forever Slim 2in1 zsírbontást kiegészítő, feszesítő géllel, még garancia van rá.
Sziasztok !
Van egy eladü Forever Slim gépem olcsón. Használt, doboza nincs. Barátnóm hagyta rám, de én nem használom. 75.000 Ft Pécs.
Sziasztok !
Ha valakit érdekel Forever Slim PRO készülék, 2 db bontatlan Forever Slim Ultrahang géllel,s 1 db bontatlan Forever Slim 2in1 zsírbontást kiegészítő, feszesítő géllel,van eladó,garanciális készülék még. Köszönöm,hogy elolvastad.
Sziasztok!
Forever Slim Pro gépet keresek új szerű állapotban, és várom az igaz tapasztalatokat@
Kavitációs gépet otthon használni ellenőrzés nélkül nem biztonságos!
Elektrokozmetikai szolgáltatásokat csak is hivatalos szakképesítéssel rendelkező kozmetikus alkalmazhat!
Kavitáiós kezelések veszélyei: [link]
Egy amerikai nő arról beszélt, hogy egy barátnője otthoni kavitálás miatt kórházba került! Ő is felhívja a figyelmeket, hogy veszélyes: ne végezd otthon,ne légy felelőtlen!
Olvassatok, járjátok be a témát, ne csak magyarul, hanem angolul! Beszéljetek a háziorvossal ajánlja-e!
Kozmetikust is megkérdezhetitek, de, ha a kozmetikus is foglalkozik elektrokozmetikával, testszobrászattal, persze, hogy ajánlani fogja a saját szolgáltatásait. Minden, ami nem természetes, az vissza fog ütni! Ezek az erős ultrahangos frekvenciák hosszú távon nem csak a zsirt repeszti szét, hanem csontritkulást is okozhat. Ezek a módszereket milyen kutató csoport vizsgálta be? És évekkel később milyen a kivizsgált személyek egészségügyi állapota?
Ne áldozd be az egészséged pár centiért.
Sziasztok,
Nekem van eladó forever slim kavitációs zsírbontó gép,ha valakit érdekel.
Gél nélkül. 90 000 ft
horvathlena1983@gmail.com
Biztos vagyok abban, hogy akik eladják a gépet sem végeztek semmivel, csak rájöttek, hogy baromi macerás, plusz sok idő mire eredményt ad a gép használata.
De valóban ad eredményt, akinek van türelme és ideje, annak ajánlani tudom. A nővérem klasszikus alma alkat, ő vett magának. Aki szintén egy két lábon járó hordó, az tudja, hogy náluk olyan, hogy derék nincs, max az alma nagyobb vagy kisebb. Durva, hogy pár hónap, igen, ez ennyi....után a nagy almából lett egy kicsi és két oldalt egy jól látható derék szerű valami.:) Még szerencse, hogy a hozzá a gél viszonylag olcsó. Hogy mindez így megéri-e az mindenkinél más. A nővérem nem akart kés alá feküdni, így ő elégedett.
További ajánlott fórumok:
- Cseppcsengő-pisistop készülék. Tapasztalatok?
- Galvanic Spa professzionális kozmetikai készülék tapasztalatok
- Mik a tapasztalatok a spa méregtelenítő készülékről?
- Cellules vákuumos készülék, van valakinek, vélemény?
- Forever Slim Beauty - tapasztalatok
- Forever slim/ Forever beauty tapasztalatok, hatékonyság