Forever Slim Beauty - tapasztalatok (beszélgetős fórum)
Kavitációs gépet otthon használni ellenőrzés nélkül nem biztonságos!
Elektrokozmetikai szolgáltatásokat csak is hivatalos szakképesítéssel rendelkező kozmetikus alkalmazhat!
Kavitáiós kezelések veszélyei: [link]
Egy amerikai nő arról beszélt, hogy egy barátnője otthoni kavitálás miatt kórházba került! Ő is felhívja a figyelmeket, hogy veszélyes: ne végezd otthon,ne légy felelőtlen!
Olvassatok, járjátok be a témát, ne csak magyarul, hanem angolul! Beszéljetek a háziorvossal ajánlja-e!
Kozmetikust is megkérdezhetitek, de, ha a kozmetikus is foglalkozik elektrokozmetikával, testszobrászattal, persze, hogy ajánlani fogja a saját szolgáltatásait. Minden, ami nem természetes, az vissza fog ütni! Ezek az erős ultrahangos frekvenciák hosszú távon nem csak a zsirt repeszti szét, hanem csontritkulást is okozhat. Ezek a módszereket milyen kutató csoport vizsgálta be? És évekkel később milyen a kivizsgált személyek egészségügyi állapota?
Ne áldozd be az egészséged pár centiért.
Mondjuk van :D
Én nemrégiben elkezdtem inni egy löttyöt teljesen más célból és azon hápogtam kb két hét múlva, hogy eltűnőben -nem gyengén- a narancsbőröm. :D
A testen belül felhalmozódott zsírt étkezéssel és sporttal lehet eltüntetni, semmi mással. A cellulitiszt is. Ezen a masszázs maximum picit segíthet.
A másik megoldás a plasztika.
Harmadik út nincs. Jó lenne hinni, de nincs.
Sziasztok!
Van valaki itt, akinek van tapasztalata a gép hatásosságáról? Elsősorban cellulit eltüntetésére gondolok.
További ajánlott fórumok:
- Forever Clean and Lean C9 program tapasztalatok
- Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni?
- Forever Slim kvantumos készülék tapasztalatok!
- Vásárolt valaki a BeautySlim alakformáló szalontól kupont? Ma mentem volna kezelésre, de zárva volt a szalon, üresen, tud valaki valamit?
- Forever slim/ Forever beauty tapasztalatok, hatékonyság
- Mik a tapasztalatok a Beauty Slim Kollagén italporról?