Folyékony mosószer és öblítő (beszélgetés)
Egyébként a fehér ruhák (meg a világosak is) sokkal jobban beszívják magukba az öblítő illatát,mint a sötétek.A sötéteken én sem szoktam nagyon érezni sem a mosópor sem az öblítő illatát,inkább csak valami festék illatot/szagot.
Mondjuk azt nem mondanám,hogy büdösek a ruhák,csak festék illatuk van.
én ugy vettem észre hogy a szárogatás módján meg az anyag vastagságán múlik a szag, minnél gyorsabban tud megszáradni annál jobb a szaga
vastag téli kardigánomat alig tudom hordani, mert mire télen megszárad moshatom ujra:(((
a fekete fehérnemű is rákkeltő :D Ezt a rádióban mondták be pár hónapja.. :D
Nem azért, a víz is rákkeltő, mert már klórozva van. A levegő szennyezve az autók miatt :)
Ha nem akarunk rákban meghalni, akkor gyorsan végeznünk kell magunkkal :D
Van egy problémám, és már idegbajt kapok tőle.
A fehéreket általában 60 fokban mosom, semmi gond velük, bár néha nem érzem az öblítőt, akkor öblítek mégegyszer, de általában szoktam.
A babám ruháit is 60 fokban mosom, jó illatosak.
A színes ruhákat 40 fokban mosom. Ezek viszont lassan mind büdösek lesznek. Se mosópor szaguk, se öblítő, csak valami rothadt szag. Először csak 1-2 póló volt ilyen, most pedig már lassan minden olyan lesz. Ráadásul a legtöbb ruhánk színes. Már kipróbáltam szinte az összes öblítőt, mosógépet kipucoltam, ecettel is kimostam. Nem értem. Eddig imádtam mosni, mert jó illatosak voltak a ruhák, de most...szégyellem felvenni.
Nem akarom a meggyőződésemet másokra ráerőltetni, de az öblítők nagyon sok problémát okoznak, elég csak rákeresni a neten, de pl. ebben a tanulmányban is írnak erről
Hát ez, hát ez, ilyen nincs .......
ki az aki el tudja képzelni, hogy egy öblítő meddőséget okoz?
NEM MEGINNI!!! RUHÁRA KELL HASZNÁLNI !! :DDD
Jézusom!!
Van ember, aki ezt elhiszi??
Nekem is a folyékony mosópor vált be , és én sem használok öblítőt hozzá. Szoktam venni olyat is ami illatos/ öblítő van benne.
Öblítő dolog tényleg igaz? Hűha.
Hű, ilyet is kimutattak már?
Én silant használok, a picúrnak pedig coccolino sensitivet. És az Ariel mosóport, mert eddig az szedte ki a legjobban a keményebb foltokat is.
További ajánlott fórumok:
- Folyékony mosószerrel való mosás........
- Kinek milyen tapasztalatai vannak a folyékony mosószerekkel kapcsolatosan?
- Folyékony mosószer használata
- Legjobb folyékony mosószer?
- Normális az aki folyékony mosószerrel (ruha) mos fel otthon?
- Van-e a LIDL-nek saját gyártású, olcsó, de jó minőségű folyékony mosószere, mosógélje?