Normális az aki folyékony mosószerrel (ruha) mos fel otthon? (beszélgetős fórum)
Mint kísérletező (lökött ürge), természetesen én is kipróbáltam egyszer a mosógépbe való folyékony mosószert a padló felmosásánál. Eredmény pedig az lett, hogy "RAGADT" a padló, alig vártam, hogy tisztességesen felmossam. Volt egy másik kísérletem is, utólag azt mondom, hogy az aztán a hülyeség négyzete volt, igaz kényszerből tettem, de tettem. Felmostam a padlót a konyhában "HASZNÁLT MOSOGATÓ-LÉ" - vel. Itt is volt aztán eredmény, elleptek a hangyák. Soha többet! A kényszer az volt, hogy sikerült kiborítanom a földre a mosogató levet a mosogatás után.
Különben leggyakrabban használom a kevés folyékony szappannal és pár csepp Hipó-val vadított vizet, halvány illata is van, hangyák nem szeretik, padló nem ragad és nem csúszik, jó!
Miért ragad, csak mosószert használt vizet nem ?
:-DDDDD Elvileg csak akkor ragadhatna.
én teljesen normálisnak érzem magam.
:)
szerintem igen, végülis miért ne?
(csak nem túl gazdaságos, a padlófelmosó azért jóval olcsóbb, mint a folyékony mosópor)
További ajánlott fórumok:
- Mennyit költesz egy hónapban csak magadra (fodrász, manikür, pedikür, kozmetikus, otthoni kencék, ruha, cipő...)?
- Folyékony mosószerrel való mosás........
- Milyen mosószerrel kell mosni a fehér ruhákat?
- Nálatok számít, hogy ki milyen ruhában van, amikor csak otthon van, és nem megy sehova?
- Színes ruhákat moshatok fehér ruhákhoz való mosószerrel?
- Fehérítő használata után mosószerrel is öblítsem ki a ruhát vagy elég az öblítő?