Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Fokhagymás sült csirkemáj krumplival recept

Fokhagymás sült csirkemáj krumplival recept

A Fokhagymás sült csirkemáj krumplival hozzávalói:
60 dkg csirkemáj
1 kg krumpli
fél fej fokhagyma
majoránna
oregáno
őrölt pirospaprika
só, bors
olaj


Fokhagymás sült csirkemáj krumplival

A Fokhagymás sült csirkemáj krumplival elkészítési módja:
A krumplit meghámozzuk, szeletekre vágjuk és fűszeres vízben kicsit főzzük, majd kiszedjük a vízből és a kizsírozott vagy olajozott tepsibe terítjük. Újkrumplit csak megmosni kell. A májat megtisztítjuk, pár percig főzzük, leszűrjük és a krumplira szórjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, lereszeljük, és fél deci étolajban elkeverjük, és a tepsiben levő krumplira és májra locsoljuk. Előmelegített sütőben megsütjük, időnkét átforgatjuk, hogy mindenhol megsüljön, és a fokhagymás olaj is mindenhol átjárja.

Uborkasalátával tálaljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A fokhagymás sült csirkemáj krumplival elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook