Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Sült hurka és kolbász diszkoszban recept

Sült hurka és kolbász diszkoszban recept

Elkészítési idő 120 perc

A Sült hurka és kolbász diszkoszban hozzávalói:
1 kg májas hurka
50 dkg véres hurka
50 dkg sütni való kolbász
1,5 kg burgonya

A burgonyát megpucoljuk
alaposan megmossuk
és felkockázzuk.


A Sült hurka és kolbász diszkoszban elkészítési módja:
A diszkosz belsejét kikenjük sertészsírral vagy olajjal, kissé kikenünk olajjal, és beleszórjuk a burgonyát, majd ízlés szerint megsózzuk. Ráhelyezzük a hurkát és a kolbászt, amiket villával kissé megszurkálunk. Hideg sütőbe toljuk a diszkoszt és 200 fokon kb. 40-50 perc a disznótorost készre sütjük. A megsült hurkát és kolbászt a vele sült burgonyával tálaljuk.

Szabad tüzi étel. Erős tüz parazsával, betakarva az igazi


Kategória: Egytálételek receptjei


A sült hurka és kolbász diszkoszban elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook