Sült hurka és kolbász diszkoszban recept
120 perc
A Sült hurka és kolbász diszkoszban hozzávalói:
1 kg májas hurka
50 dkg véres hurka
50 dkg sütni való kolbász
1,5 kg burgonya
só
A burgonyát megpucoljuk
alaposan megmossuk
és felkockázzuk.
A Sült hurka és kolbász diszkoszban elkészítési módja:
A diszkosz belsejét kikenjük sertészsírral vagy olajjal, kissé kikenünk olajjal, és beleszórjuk a burgonyát, majd ízlés szerint megsózzuk. Ráhelyezzük a hurkát és a kolbászt, amiket villával kissé megszurkálunk. Hideg sütőbe toljuk a diszkoszt és 200 fokon kb. 40-50 perc a disznótorost készre sütjük. A megsült hurkát és kolbászt a vele sült burgonyával tálaljuk.
Szabad tüzi étel. Erős tüz parazsával, betakarva az igazi
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2018. júl. 27. 02:49
A sült hurka és kolbász diszkoszban elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.