Fokhagymás süllő recept
A Fokhagymás süllő hozzávalói:1 kg süllőfilé,
vaj,
fél fej fokhagyma,
1 fej vöröshagyma,
szalonna,
só,
bors,
ételízesítő,
tejföl,
tejszín.
A Fokhagymás süllő elkészítési módja:
A süllőszeleteket sózzuk, meghintjük ételízesítővel, állni hagyjuk. Közepes méretű lábasban a vajat felolvasztjuk, beletesszük az apróra vágott fokhagymát, hagymát és szalonnát. 2 percig díszteljük, majd beleteszük a süllőszeleteket, és kb. 5 perc alatt megsütjük. Hozzáöntjük a tejszínnel elkevert tejfölt, borssal ízesítjük, majd tálaljuk.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: tinendo, 2008. dec. 24. 12:40
A fokhagymás süllő elkészítési módja és hozzávalói.