Fokhagymás rák recept


80 dkg pici mirelit rák
annyi fokhagyma gerezd ahányan leszünk
annyiszor 3 evőkanál olaj ahányan leszünk
A Fokhagymás rák elkészítési módja:
Előmelegítem a sütőt 200 C fokra. Közben egy serpenyőbe beleteszem az olajat és a gerezd fokhagymákat. Felforrósítom az olajat és hozzáadom a rákokat (nem kell előtte felmelegíteni, mehet bele fagyottan). Kb 5-6 perc alatt megsülnek. Ezután hőálló edénybe átteszem őket és kb 15 percre még bekerülnek a sütőbe.
Nekem köretnek a rizs illik hozzá, de igazából bármivel lehet enni.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: 6a3eea43f2, 2008. febr. 3. 12:34
A fokhagymás rák elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.