Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Fokhagymás rák recept

Fokhagymás rák recept

Elkészítési idő 20 perc

A Fokhagymás rák hozzávalói:
80 dkg pici mirelit rák
annyi fokhagyma gerezd ahányan leszünk
annyiszor 3 evőkanál olaj ahányan leszünk


A Fokhagymás rák elkészítési módja:
Előmelegítem a sütőt 200 C fokra. Közben egy serpenyőbe beleteszem az olajat és a gerezd fokhagymákat. Felforrósítom az olajat és hozzáadom a rákokat (nem kell előtte felmelegíteni, mehet bele fagyottan). Kb 5-6 perc alatt megsülnek. Ezután hőálló edénybe átteszem őket és kb 15 percre még bekerülnek a sütőbe.

Nekem köretnek a rizs illik hozzá, de igazából bármivel lehet enni.


Kategória: Halas ételek receptjei


A fokhagymás rák elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook