Fokhagymás garnéla recept



80 dkg garnéla
10 dkg vaj
4-6 gerezd fokhagyma
3 ev.kanál olíva olaj
0.6 dl fehérbor
1 citrom
A Fokhagymás garnéla elkészítési módja:
Széles serpenyőben megolvasztjuk a vajat,hozzáadjuk a fimora vágott fokhagymát,az olajat és a bort.Közepes tűzön forraljuk,majd beletesszük a rákokat.Csak addig főzzük amíg rózsaszínűek lesznek.Ráfacsarjuk a citromot,és kész... Lehet még közben ízlés szerint zöldfűszerekkel megszórni.
Nagyon klassz gyorsan kész van.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: 46c3a74386, 2009. ápr. 23. 11:42
A fokhagymás garnéla elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.