Fogyott már valaki úgy hogy közben fogamzásgátlót szedett? (beszélgetés)
Az én nőgyógyászom azt mondta: " a nők nem a fogamzásgátlótól híznak, hanem a szalonnától".
Egy tabletta kb. 1 kalóriát tartalmaz. Tehát, az elfogyasztott étel mennyisége és minősége befolyásolja a súlyt. Persze, arra is kell figyelni, hogy a kor előrehaladtával lassul az anyagcsere, és ennek megfelelően kell táplálkozni.
Én PCOStől híztam 15 kilót kb.. és most olyan gyógyszert szedek rá ami fogamzásgátló is egyben..
ezzel kb egyidőben elkezdtem a 90 napos diétát.. és eddig 11kiló mínusznál tartok úgy h szedem a bogyót :)
én eddig 5 kilót fogytam.
én akkor híztam meg,amikor abbahagytam a bogyót,de kb 3 hónap alatt...:-/
nekem az akupunktúra nagyon sokat segített ebben és persze nagyon odafigyelek a kajára.Emellett gyalogolok naponta 50 percet (futni nem lehet a térdem miatt) és tornázok heti 3szor.Hát,kb ennyi.De nehéz...
Hajrá!
További ajánlott fórumok:
- Ha elfogyott az első adag fogamzásgátló hol irathatok fel receptet?
- Elfogyott az első levél fogamzásgátló, de nincs vérzés. Elkezdjem a következő havi adagot?
- Jelentkezett valakinek a szoptatás alatt szedett fogamzásgátló (direkt nem írom a nevét) abbahagyása után valamilyen"mellékhatás",?
- Ha abbahagyom a több éven át szedett fogamzásgátlót, hohgy más védekezési módszerre váltsak, hogyan fog alakulni a menstruációm?
- Frugal-t szedett már valaki? Fogyott tőle? Milyen hatása volt a szervezetre?
- Helytelenül beszedett fogamzásgátló