Ha abbahagyom a több éven át szedett fogamzásgátlót, hohgy más védekezési módszerre váltsak, hogyan fog alakulni a menstruációm? (tudásbázis)
5. 5d1c983c2b
2008. aug. 1. 08:46
Ez emberfüggő.Van akinek 2-3 hóap kell hogy beálljon, másoknak egyből ahogy abba hagyja beáll. Nekem pl. elfogyott az utolsó levél, két napra rá megjött,ugye mivel nem volt több ezért nem keztdem el ujra az uj levéllel és 14 nappal a mensi elsőnapjától nézve már meg is fogant a kisbabám. Szóval van ilyen is,hogy egyből beindul a peteérés.
4. be52089f0e
2008. aug. 1. 08:20
Szia!
Én pont az ellenkezőjét tudom leírni. Saját tapasztalatom is van ezügyben, de mástól is hallottam, hogy hónapokig nem volt pontos a menzi.
3. blerka (válaszként erre: 2. - 9bbb5bd983)
2008. júl. 31. 22:15
Bízom benne,hogy nálam sem lesz másképp!
Csak nem tudom,mikor fog jelentkezni az első,"gyógyszermentes"vérzés.
Köszi a Hsz-t!
2. 9bbb5bd983
2008. júl. 31. 15:50
Csak azt tudom leírni, velem hogy volt. Utána nekem még mindig pontosan 28 napra jött meg. Évekig.
1. blerka
2008. júl. 31. 15:47
Ha abbahagyom a több éven át szedett fogamzásgátlót, hohgy más védekezési módszerre váltsak, hogyan fog alakulni a menstruációm?
További ajánlott fórumok:
- Ahogy véget ér a menstruáció, ha 2. nap védekezés nélkül megtörténik az aktus akkor mennyi esélye van annak, hogy teherbe essek?
- Mit tegyek menstruációs görcs ellen, ha a görcsoldókat kihányom, fogamzásgátlót meg nem akarok szedni?
- Beszedtem 1 doboz Lindynette 20 fogamzásgátlót. És most kezdtem el a 2-dik dobozt. TEHERBE eshetek védekezés nélkül?
- Hogy lehet eltolni a menstruációt fogamzásgátlóval nyaralás utánra?
- Rendszertelen a menstruációm a dokim minden áron fogamzásgátló tablettát akar rám tukmálni. Valakinek valami tanács?!
- Ha abbahagyom 4 év után a fogamzásgátlót, akkor lehet valami problémám belőle? Hosszan tartó menstruáció miatt kezdtem el szedni.