Jelentkezett valakinek a szoptatás alatt szedett fogamzásgátló (direkt nem írom a nevét) abbahagyása után valamilyen"mellékhatás",? (tudásbázis kérdés)
Ez hülyeség, biztos nem a gyógyszertől volt! Én másfél évig szoptattam, de közben elhagytam a fog.gátlót, mert babaát terveztünk. Össze is jött a bébi, de még ment a szoptatás is!
Nekem nem az elhagyásakor voltak "mellékhatások", hanem amikor szedtem. Jöttek rám a pattanások, zsírosodott a hajam és a nemi vágy is elkerült :-(( Abszolút nem kívántam a szexet, pedig előtte... Szóval most nem hiszem, hogy szedni fogom, pedig aktuális a téma. (3 hetes a babám.)
Sziasztok!!
Én 8 szemet szedtem be a korábban említett bogyóból...elkezdtem vérezni ( a bébin kb 8 hetes lehetett)...és a tejem is kevesebb lett!!! Rögtön abba is hagytam! Nem ér ennyit az egész, főleg bébike miatt!!! Aztán még kb 1 hétig volt pecsételő vérzésem (a dokim szerint ez normális)...azóta még nem jött meg! De lehet hogy azért nem, mert még mindig szoptatok!?!
Szegeny! Majd ird meg, mit mondott a doki! Biztos azt allitja majd, hogy nem a gyogyszertol van, de akkor meg vizsgalja ki, hogy mitol!
Szules utan, mikor kezdted el? Mikor jott meg ujra?
További ajánlott fórumok:
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A fogamzásgátló abbahagyása
- Yasminelle és a többi fogamzásgátló abbahagyása utáni tapasztalatok
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után kinél, milyen mellékhatások léptek fel?
- Milyen hamar jelentkezhetnek mellekhatasok, fogamzasgatlo szedese utan?