Fogyókúra fogamzásgátló szedése mellett. Befolyásolja a fogyást? (tudásbázis)
Ez nem jó hír :(
Én Yadine-t szedek, a nőgyógyászom szerint emellett lehet fogyni. Kíváncsi leszek rá...
Szia!Mikor elkezdtem a fogyit még nem szedtem tablettát,2 hónap alatt lement 8 kg.Sajnos hormonzavarra felírták a fogamzásgátlót és az utolsó 7 kg 1 év alatt ment csak le.
Nálam befolyásolja,nem csak a fogyást,de a szálkásodást is.
Szívesen.
Sok sikert a fogyókúrához.
Melette is tudsz fogyni én volt h fogi gátló mellett 4 éve lefogytam 21kgt. Aztán sajnos visszajött megint fogyózok most 35kg ment le eddig még olyan 10-15kgt szeretnék fogyni. Nincs nagy különbség így is úgy is mennek le. Mindenképp a lényeg az h ne csábulj el a "bűnös" kajákkal.
Szerintem ha van pasid ne tarts szünetet a tabiban. Ha nincs pasid akkor hagyd abba hátha simábban is lemennek a kg-k úgy.
Pedig 12 kg a különbség :) Engem nagyon zavar.
Koncentráljunk a kérdésre, szeretném megtudni, hogy aki ért hozzá, mit gondol...
szia
megkérdezhetem hány kiló vagy? miből fogynál?
megnéztem a képedet, szerintem semmi gond nincs veled!
Sőt, nem is látom a régi, és mostani képeid közti különbséget.
12 kg-t szeretnék fogyni. Naponta 5x kis adagokat eszem, száműztem a lisztet, a hozzáadott cukrot, a keményítőt, csak "jó" szénhidrátokat eszem, és minden nap 30 percet a testmozgásnak szentelek.
Igazából az érdekel, hogy erre az időszakra függesszem fel a fogamzásgátló tabletta szedését, vagy a szedése mellett is elérhetem a célom?
Mennyit szeretnél fogyni?
Milyen módszerrel fogsz fogyózni?
További ajánlott fórumok:
- Megéri 17 évesen elkezdeni a fogamzásgátló szedését?
- Szerintetek befolyásolja-e a fogyókúra a menstruációt?
- A fogyókúra fejben dől el...és az érzelmeink nagyban befolyásolják.
- Alternatív fogamzásgátlási módszerek, akár a szoptatás, fogyókúra alatt, vagy csak azért mert nem akarok hormonális tablettákat..
- Szerintetek egy pohár orbáncfű tea befolyásolja a fogamzásgátló hatását?
- A Wick megfázás elleni itala penicilint tartalmaz, ez befolyásolhatja a fogamzásgátló hatását?