Fogyaszt valaki AVEMAR-t? Mit tapasztaltok? (tudásbázis)
Üdvözletem!
Sajnos nálunk is maradt az Avemar készítményből, mivel a Mama már nem tudta felhasználni! Amiben neki a segítségére volt, az a meglátásunk szerint az volt, hogy a Kemó mellékhatásait könnyebben el tudta viselni! Sajnos volt összehasonlítási alapunk! Szóval nem csodaszerként tekintettünk rá, hanem könnyítésként, és úgy működött majdnem a végéig! A megkezdett, mintegy 110 db tablettát, valamint a sztíviával édesített megkezdetlen, 14 csomagos granulátumot felkínálom a bolti ár töredékéért, 12000 forintért! Lejárati idő 2019. május és január!
Érdeklődni a 06702797828-as számon lehet!
Eladó egy tlejes doboz Avemar 30 db tasak granulátum.minőségét megőrzi 2019 01 hónapig.
Ára:16 000 Ft.
Érdeklődni: melcsoki@gmail.com e-mail címen lehet.
Eladó 300 db Avemar filmtabletta 15.000.- Ft-ért. Lejárati idő 2018.11. hó.
galdan@inverse.hu
Eladó 1 doboz (30db) AVEMAR GRANULÁTUM.
Lejárati dátum; 06.2017
Érdeklődni; 70/ 266 4200 (Pécs)
futesviz.ta@gmail.com
Postázom is ha kell.
Üdv; Attila
Fél doboz (15db) AVEMAR granulátum italpor eladó Szegeden, 6000Ft.Lejárat:2017/5
lovasibela@freemail.hu
Eladó Avemár filmtabletta.
600 Db
Min. megőrzi: 2017-11
Ár: 30.000 Ft
Érdeklődni: robert.varga@citromail.hu
Jó napot kívánok, sajnos nem vagyok jó véleménnyel ami ezt az " avemárt" illeti.Syúlyos melanómás áttétes daganat jelent meg a bal lábam térd körüli fészében 2016.januárjában és azóta non-stop szedtem ezt a "világhírű" csodaszert a műtét előtt és után az előírásoknak megfelelően napi 14 kapszulát.Nyolc hónap megszakítás nélküli periódusban ráköltöttem egy rakás pénzt,gondolom tudott dolog, hogy ennek a " ragyogóan" becsomagolt "semminek" csillagászati ára van, egyáltalán nem szégyelnek a sulyosan beteg emberektől kicsalni több ezer eurót mert aki hisz a "csodaszer"
csodás táplálékkiegészítő hatásában annak még akkor is lesz erre pénze ha addig tengődött egyik napról a másikrra.Hát én is így jártam, előtérbe helyeztem az avemárt hittem vakul benne mert a márketing nagyon rafinált jóvoltából elhitették velem, hogy erre szükségem van a gyógyulásomhoz.Több mint 3000 darabot szedtem belőle nyolc hónap alatt de a segítsége nulla+nulla+nulla+nulla= nulla volt.
Nem akarok senkit befolyásolni vagy meggyőzni az én vélemény nyilvánításommal, csak amielőtt ilyen "csodaszerek" szedését elkezdenénk többször gongoljuk át mert a mi "sarlatán világunkban" egyesek mindenre képesek az emberiség megrontásáért felelős " pénzért".
Az onkológiai kezelések és az avemár segítségével annyit értem el, hogy rövidesen bal láb nélkül maradok.
Ez az én történetem mindenki aki olvassa ezeket a sorokat gondolkozzon el az avemáron.
Eladó avemar granulátumot keresek!
Kiegeszítve előző hozzászólásom,megadom emailcímem is: emcike85@gmail.com
Köszönöm!
Eladó Avemar kapszulát keresek.
Email:
paljudit90@gmail.com
Eladó avemar granulátumot keresek.
Üzenetben elérhetőbb vagyok mint itt a fórumon.
Köszönöm!
ELADÓVÁ VÁLT 450 DB AVERMAR FILMTABLETTA.
+ EGY FÉL ÜVEG.
Szeretnénk hogy valakinek hasznossá váljon, azért akciós áron tovább szeretnénk adni.
15.000 Ft
Érdeklődni:
gegeny.fruzsina@gmail.com
0630/5060706
Nyíregyházán személyesen átvehető, postázható.
Nagyon köszönjük remélem segiteni fog,örök hála érte
üdv:K.csaba
Szia!olvastam a hozzászólásod ,és mi élnénk a lehetőséggel ha elküldenéd a granulátumot a rokonom szivesen kiprobálná most esett át egy mellmütéten.
Cimünk:Kelemen Márton Csaba,Gyula 5700 Budapest krt 63 IV/14 Tel:06202102327,természetesen a postadijat fizetjük
köszönettel Kelemen Csaba
További ajánlott fórumok:
- Azt hallottam, ha éhgyomorra citromot eszek az fogyaszt. Van ezzel valakinek valamilyen tapasztalata, vagy hülyeség az egész?
- Kóladió/Colanuts fogyasztószer - van valakinek tapasztalata?
- Próbálta valaki a Lives salaktalanító, fogyasztó, zsírégető terméket? Kinek mi a tapasztalata?
- Használta valaki a Zuccarint fogyasztószernek? Tapasztalatok?
- A "bükki füvesember" fogyasztóteáját itta már valaki közületek? Tapasztalatok?
- Ismeri valaki a LUNA SLIM éjszakai fogyasztó szert? Mik a tapasztalatok?