Kóladió/Colanuts fogyasztószer - van valakinek tapasztalata? (beszélgetés)
Sziasztok!
Megrendeltem, ma kezdem a szedését, jelzem a tapasztalataimat.
Sziasztok!
A kóladió tényleg hatásos anyagcsere gyorsító, viszont hosszú távon azért nem ajánlatos, mert úgy pörgeti az anyagcserét, hogy megemeli a testhőmérsékletet, pulzust, vérnyomást, ez hasonló állapot a lázhoz. Ezt hívjuk termogenikus hatásnak. Ha valaki szálkásítani szeretne, vagy az utolsó simításokat elvégezni a nyár elött, rövid ideig tényleg iszonyat hatásos, felpörget, energiát ad, és tényleg olvaszt egy kis zsírt. De ha valaki nagyobb súlyfeleslegtől szeretne megszabadulni, inkább olyan termékeket fogyasszon, ami sejtszinten gyorsítja az anyagcserét. Ezek a lipotróp kiegészítők, pl olyan ásványi anyagok, amik ebbe beleszólnak: cink, króm, magnézium stb.. :)
Sziasztok!
Lenne 2 db bontatlan Colanuts tablettám, 6000 Ft/db, ha mindkettőt átvennéd tőlem, akkor 12000 Ft és állom a szállítási költséget.
Nincs se pozitív se negatív véleményem róla, nem kezdtem el a szedését és nem is szeretném, elhagytam minden olyan dolgot a mindennapokban (kv, koffein tartalmú dolgok stb)ami kicsit is pörgeti a szervezetet.
csaló?? :))
vadbarom..hidd el h ez akkora cég h nem kell nekik reklám.vagy olvasd el a vélemenyeket róla a neten, csak jókat írnak. persze vki ez mellett is tud zabálni akkor fogyni nem fog, csak hízni.
szia!
most jó nagy hülyeseget írtál!!
Én is 3 het alatt fogytam 15 kg, mivel jött a nyár es gyors le kellett adnom. revex 16 ot szedtem, reggel zabkasa, ebed-vacsi saláta, vagy zöldség hússal.éhes sem voltam.és még élek..36 éves vagyok.
Te hogy beszélsz ?? :D szedjél valami nyugtatót , mert nincs idegrendszered..
ha tudod mit jelent a szégyeld szó ,akkor alkalmazd te szerencsétlen ,mert így nem szoktunk megnyilvánulni..
Férfiként pláne
Le lehet am fogyni 3 hét alatt 15 kg es élne is tőle :D
Valóban egészségtelen persze , de nem lehetetlen nagy ész ...
sziasztok, ha ez hasznal valakinek, igazaból elnyomja az etvágyát, kevesebbet eszik, és attól fogy.
en is szedek vmit, az is elveszi az etvagyat scitec termek. de mondhatni alig eszem valamit.igy persze hogy fogy az ember. ha eszek is húst salataval.3 het alatt fogytam 15 kg.
Napi 500 kcal már kb. anorexia... :O
Az borzasztóan kevés.
Lányok! Azt írjátok napi 500 kalóriàt esztek a tabletta mellé.
Akkor szerintetek, aki fogy, az mitől fogy? Az agyonreklámozott 'diótól', vagy a nem evéstől? 😉
Ha elérted a tervezett súlyt, utána mik a terveid? Mennyi kalóriát fogsz enni?
Ha a mostani napi 500 helyett pl. napi 800 kalóriát, akkor - az egyéb tevékenységed változatlannak feltételezve - napi +300 kalória fog lerakódni rád.
És lehet tovább számolni egészen a napi kb 1500 kalóriáig akár, vagy még tovább.
Számold ki, hogy ez egy év alatt hány kg plusz súlyt rak rád vissza.
Én ugyanezt írtam már lejjebb....
Baromi érdekes, hogy senki nem hallott a kóladióról....ADDIG.....egy nap feltűnt Ági csontvázként, elmondta a meséjét az írországi barátnőről és a kóladiójáról, de még akkor sem találtam a termékről semmit...majd kb. 3 hét múlva neten berobbant a reklám a "csodaszerről"...cseppet sem gyanús...
AZ ÁGI tulajdonképpen reklámarca ennek a terméknek, feltehetően nem ingyen..:)).Tulajdonképpen ugyanaz zajlik, mint annak idején Hódí Pamela ès az ördögnyelv kapszula. TISZTÁN érződik a reklámozás..Számomra nem hitelesek..tudjátok van az a pénz amiért én is lefogynék...magamtól...:)
Azért a fòrumozòk sajnos annyira nem tolonganak itt a jó tapasztalatokkal...pedig az lenne számomra meggyőző..
Na, bakker, megkerdem barinomet is, hgy alszik...
Mert, ha folyamatosan porget, az gaz -
Én is nézegettem, de pont a napokban két ismerősöm is azt mondta róla- egymástól függetlenül-, hogy nem tudnak aludni amióta a bogyót kapkodják és az oké, hogy édességet nem kívánnak, de egyébként éhesebbek a szokásosnál.
Úgyhogy nálam kilőve. Úgy sem jövök ki jól a kávén kívüli koffeinnel :))
Köszi a hozzászólásokat.
Még hezitálok hogy megvegyem-e de több a pozitív visszajelzés. Vagyis tényleg van aki kipróbálta. :)
Agicat lattam, fix.hgy nem edz.
Van egy olyan vagott kep, hgy dieta -edzes-edzes eeees dieta.
Nala csak az elso ervenyesul,mert vanyatag szegenyem, pedig nincs bajom vele, de izomtalan, csoffadt.
Egy edzett test feszes.
Szval,reklamarcnak jo.
Sziasztok ! :)))
Nem vagyok bérkommentelő .. egyszerűen azt gondoltam ,h leírom mi a tapasztalatom ... marhára érdekes sztem is :D !
Még mindig azt mondom ,h igenis étvágycsökkentő es nekem jó.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Redox nevű fogyasztószerrel kapcsolatban?
- Milyen tapasztalataitok vannak, használnak a fogyasztó tapaszok?
- Próbálta valaki a Lives salaktalanító, fogyasztó, zsírégető terméket? Kinek mi a tapasztalata?
- A "bükki füvesember" fogyasztóteáját itta már valaki közületek? Tapasztalatok?
- Van valakinek JÓ tapasztalata a fogyasztói csoportokkal?
- Van valakinek tapasztalata Qi Ren fogyasztóteával + kapszulával kapcsolatosan? Érdemes megvenni?