A "bükki füvesember" fogyasztóteáját itta már valaki közületek? Tapasztalatok? (beszélgetős fórum)
hol található a hivatalos honlap? Tudtok segíteni?
Köszi
Sziasztok! Tud valaki gyógyteát pajzsmirigy-cisztára? Megköszönném a javaslatot..
Egyébként koleszterincsökkentő az olivaolaj, 3 hónapon keresztül 1 teáskanállal fogyasztottam, egy falat kenyérre tettem.5.46-ról 4.8-ra csökkent.
Sziasztok!
Köszi a hozzászólásokat, már nem is aktuális a kérdésem, hiszen ma felhívtam a budapesti irodát és kiderült hogy nem tudok rendelni mert ma adták el az utolsó tyúkhúr teát, ez lett volna jó a koleszterin csökkentésére. Akartam még a székrekedés elleni teából is, de nem volt olyan lelkes a hölgy, azt mondta próbáljam ki, de nem mindenkinél van hatása. Úgy döntöttem nem rendelek.
Szia!
Ha elolvasod a hozzászólásomat, láthatod, hogy nem azzal van a problémám, ha valaki cukorbetegségre, koleszterinre vagy más egyéb "bajára" issza ezeket a teákat. Anyukám is ivott gyógynövény teát, amikor magas volt a vérnyomása.
Tudom, hogy a gyógynövények jó hatással vannak a szervezetre, csak amikor valamit "zsírégető teának" neveznek, sokan azt képzelik, hogy majd CSAK attól le fognak fogyni, anélkül, hogy bármit tennének az ügy érdekében. És itt most nem a topikindítóról írok, mert az kiderült, hogy ő miért szeretné inni. :)
Szia,
Nézd meg Gyuribácsi honlapját, és olvasd el mit ír a teáiról, Ő nem ipari körülmények között készíti a teákat, így bennemarad minden hatóanyag, mert tudja mikor kell ahhoz leszedni, hogyan kell szárítani, fogyasztani!
Ezért van neki minden bajra külön teája, így a cukorbetegségre is, és ha arra hatással van, pedig aki cukorbeteg bizony gyógyszereket szed, akkor segít a fogyásban is a tea..... Érdemes utána olvasni :) Szép napot mindenkinek!
Tudod néha én is elcsábulok, de sajnos tapasztalatból tudom hogy "csodák nincsenek".
Nagyon szépen lefogytál, gratulálok hozzá.
Természetesen az más, ha a koleszterined miatt szeretnéd inni. :) Csak ha körbenézel, ezen az oldalon napról napra nyílnak újabb témák fogyasztó csodaszerekről. Ezért döbbenek meg kicsit mindig, amikor valami ilyesmit olvasok. ( mert vannak akik csak ilyenekkel szeretnének fogyni)
Nem téged akartalak bántani! :)
Ne aggódj, tornázom és diétázom. Viszont ennek ellenére magas a koleszterin szintem. Valószínűleg mivel zöldség- gyümölcs- fehérje diéta alapján elég sok tojást eszem.
Az orvosom is tanácstalan, Ő ajánlotta ezeket a teákat, csak kíváncsi vagyok itta -e már valaki és ha igen, milyen hatása van/volt.
Én is fogyasztottam,és jó volt;)
Be is tudom szerezni;)
Szia,
Én már több terméket vásároltam Gyuri bácsitól, és minden nagyon jól bevált! Most is az Ő termékét iszom, a testsúly csökkentő teát még nem próbáltam, de ha felhívod a Bank utcában található irodájukat, ott bármelyik Hölgy nagyon kézségesen válaszol :)
Sziasztok!
Most kaptam egy listát a bükki "füvesember" Gyuri bácsi teáiról.
Van köztük olyan ami testsúly- és étvágycsökkentésre való és van olyan ami koleszterincsökkentő és zsírégető.
Ismeri valaki? Van tapasztalat?
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Hallottatok/tudtok valamit az Alli nevű fogyasztószerről?
- Rákos lett. Dohányzott vagy sok alkoholt fogyasztott?
- Csalántea fogyasztók ide...!
- Mik a tapasztalatok a Redox nevű fogyasztószerrel kapcsolatban?
- Próbáltad már a bükki füvesember Babaváró tearendszerét?