Ismeri valaki a LUNA SLIM éjszakai fogyasztó szert? Mik a tapasztalatok? (beszélgetés)
A pyg portól én is fogytam elég hamar, érezhető két kilót, amit hónapok óta tartok, pedig össze-vissza eszem. Kár, hogy be van tiltva, mert leállhat tőle a szív..
Kéne még 2-3 kiló, de inkább infraszaunázom ;)
Köszi a választ mindenki nevében. Lehetne valahogy ellen reklámot csinálni nekik. Részemről a többiben sem hiszek. Van egy másik is amit itt a hoxán többen is szednek isznak. Kérdeztem a véleményt, a válasz az volt,h. több hónap után és intenziv sport ,torna mellett igenis hat. Ha valaki tud naponta több mint egy órát sportolni, tornázni stb. akkor annak nem kell fogyi tabletta.
Ez a véleményem. Az anyukáknak meg van hova költeni a pénzüket.
Sziasztok!
Én igen hülye, kipróbáltam, illetve csak kipróbáltam volna a cherry slim termékét ennek a cégnek. Meg is kaptam a 2 üveg "csodaszert" 16.800.-Ft-ért. Két nap múlva felhívtam az ügyfélszolgálatot, és megkérdeztem, hogy milyen színűnek, és ízűnek kellene lennie a készítménynek. Miután egyeztettünk, kiderült, hogy az egyém víz ízű és víz színű. Visszaküldtem március 8.-án. 3-4 nap múlva telefonon érdeklődtem, hogy egyáltalán meg kapták e. Persze kértek bankszámlaszámot, hogy majd oda utalják az összeget. A feladásért is fizettem 1.800.-Ft postaköltséget. Kb 1 hét után ismét telefon, közölték velem, hogy látják a rendszerben, hogy elküldték nekem a pénzt. Persze postán. Nem tudom, hogy miért kellett akkor a bankszámlaszámom. A lényeg, hogy már több alkalommal telefonáltam, a pénzem még mindig sehol. Tegnap aztán nagyon kiakadtam, és ismét telefonáltam. A hölgy közölte velem, hogy látja a gépben, hogy ma (vagyis tegnap) elküldték a pénzt. Na erre én teljesen kiborultam, ideges lettem, és közöltem vele, hogy egy hiteltelen, mások jóhiszeműségével visszaélő bazár ez, és nem üzlet. Itt max attól lehet lefogyni, ha az embert így kiidegelik. Közöltem azt is, nem túl finoman, hogy amennyiben a héten nem érkezik meg a pénzem, a cég lejáratásába fogok kezdeni, és mindenképp jogorvoslatot fogok kérni az Országos Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségtől. Erre pofátlanul megkérdezte, hogy segíthet-e még valamiben.
Szerintetek? És tényleg úgy döntöttem, hogy ezt végig fogom csinálni. Már elsősorban nem a pénz miatt, hanem az eljárás miatt. Felháborító.
Naponta kapom a reklámanyagukat, és a felszólítást, hogy milyen jó lesz nekem, csak rendeljek. Én mindre válaszolok is, leírom mi történt velem, és felhívom a figyelmüket, hogy egy hiteltelen céget reklámoznak.
Szóval NE DŐLJÖN BE SENKI NEKIK!!!!!!!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Cactuslim fogyasztó kapszula - a természetes zsírblokkoló, ismeri valaki?
- Paiyouji! Ismeri valaki ezt a fajta fogyasztó teát?
- Anore-x Quick Diet fogyasztó kapszulát ismeri, használta valaki? Van valamilyen tapasztalatotok?
- Ismeri valaki a Vénusz fogyasztó övet?vagy ha ezt nem is, akkor ki milyen fogyasztó övet használ?és tényleg használ?
- A MiaoMei tradícionális kínai fogyasztó masszázst ismeri valaki?
- Ismeri vagy használta valaki azt a fogyi teát, amit a teszveszen hirdetnek, és csökkent munkaképességűek csomagolnak?Naturell Fogyasztó tea