Fogyás elektrolipolízissel.Van tapasztalatod? (tudásbázis)
Végigjártam 10 alkalmat és a tapasztalatom negatív a lipolízissel kapcsolatban :((
0,6 kg fogyás és 1-2 cm.
Ennyi pénzért sokkal többet vártam volna, de azok is hasonlóan csalódottak voltak, akikkel együtt jártam.
Akinek nincs kidobni való pénze, az ne vágjon bele.
Még most is a Colonix a nyerő nálam.
Ez valóban úgy hat, ahogyan az le van írva, semmi ferdítés.
Ide is írok, hátha valaki ezt a fórumot olvassa :)
Sziasztok!
S. O. S. azok segítségére lenne szükségem, akik kipróbálták már a lipolízist.
Hová érdemes menni?
kb hány alkalom szükséges 6-8 kg fogyáshoz?
Igazából nem is a kg-ok zavarnak, hanem a fölösleges párnák a combomon, csípőmön, has és derék körül. . . . és a narancsbőrtől is szeretnék megszabadulni!
Várom válaszaitokat!
Köszönöm! :)
Sziasztok!
Hát itt sem jártam már nagyon rég óta.
A fogyásom sikeres volt, tartom a súlyom azóta is!
Érdekel, hogy Ti hogy álltok?!
Hali!
Én a rózsadombi orvosi rendelőbe jártam, egyrészt ez van hozzám legközelebb és az árak sem magasabbak, sőt, ugyanannyi, mint a többi. Ami szimpi volt, az maga a dokinő, dr. Dancsok Anita, nagyon aranyos, szinte "barátnők" lettünk. Sok hasznos tanácsot adott a kezelések alatt. A 4. kezelés után már 4 centi ment le a hasamból köldök felett és alatt 5 centivel mértük. A végére 8 cm lett. Igazán elégedett vagyok, mindenkinek tudom ajánlani!Ja és van egy fantasztikus gépük, amivel egyéni táplálkozást tudnak tesztelni, álati jó, ez egy orvosi program.
Nemsoká ráveszem a férjem is egy toka apasztásra.
Ha valakit érdekel privibe küldöm a címet vagy telefont. Katka
Halihóó!!
Ide már senki nem irogat???
Sziasztok!
Valaki le tudná írni, hogy a diéta nagyjából miből áll?
Edna
Szia4
Írd már le légyszi, hogy neked eddig hány cm ment le, és hogy hányadik kezelésnél tartasz, valamint, hogy honnan fogyasztasz.Köszi.
Sziasztok!
Én most szeretném elkezdeni ezt a kezelést. Nekem például a belsőcomb az amit nem tudok sehogyan sem lefogyasztani. Írjatok légyszi sürgősen tapasztalatokat. Köszi.
Szia Bred!
Átküldtem priviben az elérhetőségüket!
Sok sikert és kitartást kívánok! :-)
Szia Lole85!
Engem is érdekelne ez a lényegesen olcsóbb hely. Nagyon el vagyok keseredve a 1o kiló plusszom miatt.... Kérlek küldd el mihamarabb!
Köszi
Szia!
El tudnád nekem küldeni a címet, hová jártál?
Sziasztok!
Én most járok erre a kezelásre, de LÉNYEGESEN OLCSÓBB HELYRE a lentebb olvasottnál.
Nagyon meg vagyok elégedve Velük, nagyon lelkesek, kedvesek, segítőkészek és hozzáértők.
Valóban nagyon hatásos a zsírpárnák ellen, kellemes, bizsergő érzést érzek kezelés közben. És valóban nem "csak" fogyaszt, hanem gyönyörűen feszesíti a bőrt és hatásos a narancsbőr ellen.
Egyébként én nem vagyok híve a "művi" beavatkozásoknak, de ez nagyon kíméletes és hatásos megoldás. Először voltak fenntartásaim vele kapcsolatban, de a rövid időn belül tapasztalt változások nagyon fellelkesítettek! :-)
nem vagyok lusta(annyira) minden nap futok,csak épp a narancsbőröm nem akar eltűnni.
Ja, és egy 900 lelkes kisfaluban nincs hiper-szuper edzőterem sem.
Szióka!
Rákerestem,elég szép az ára:8 alkalom elekrto.,8 alk. fülakupunktúra(ez nekem heti 1000,-be kerül),étrend és még valami volt csak már nem emlékszem 240000,-be kerül.Szóval kicsit durvának tűnik,akkor már a MIaomei masszázs(70000 körül van egy kúra) vagy köpölyőzéssel(30000 körül van egy kúra) is el tudod érni ugyanazt a hatást.
Szerintem.
További ajánlott fórumok:
- Élet a fogyás után. Súlytartás, tapasztalatok.
- Mik a tapasztalatok a Redox nevű fogyasztószerrel kapcsolatban?
- Azt hallottam, ha éhgyomorra citromot eszek az fogyaszt. Van ezzel valakinek valamilyen tapasztalata, vagy hülyeség az egész?
- Ki-mit szed fogyáshoz... tapasztalatok! Találjuk meg a legjobbat!!!
- Fizika: milyen tömegű ezüstbevonat keletkezik a katódon, ha ezüst-nitrát-oldatot fél órán át 50 mA erősségű árammal elektrolizálunk?
- Tudja valaki, hogy mi a menete a veríték elektrolit vizsgálatnak?